Vector Mawar Fareeda

Assalamualaikum ,

dah lama sangat rasanya tak menulis kat blog ni, kebanyakannya sekarang update pasal GA je kan ? haha Keciwa tak ? Sabar yopp.. act, blog official blog saya tempat meluahkan rasa, tempat nak taip apa apa , dah berpindah , berpindah ke mana ? ke SINI . Cantik kan ? Haaa, memang ahh kak Atiqah punya skin. hikhik.

So harini just nak kata yang aku sekarang ni suka buat vector . Nak tengok ...? Jeng Jeng Jeng . LOL


See nampak kan ? LOL. Cantiks tak ? HAHA . Act yang putih tu saja letak effect . Hehe . SO sekarang , siapa nak tempah buat doodle dan vector boleh lah ke Official page saya . :) Tapi kalau doodle , doodle perempuan je tahu . Nak tengok ? hmmm .

nak ambil ambil lah yg ni ikutkan memang nak kasi FREEBIES , tapi tak sempat nak siapkan badan dia.
Nak tahu lebih lanjut , PM kat FB kay :D HARGA KASIH SAYANG je nak kasi . HARGA DARI BUDAK NEWBIE je . BTW, kalau nak suruh buat Watermark ke, Banner ke, Header ke pun boleh kay sayang sayang semua :P 
TATATATATTATAATITITITUTUTUTU

3 ulasan:

Nur Madihah berkata...

lawa :)

Akeyla Azmi berkata...

comelnyaaaaaaa

Siti Hajar berkata...

Vector tu cantik!
Doodle lak tomey.. :)