3 in 1 Giveaway by Zulaizat Azmi dah Tamat

Assalamualaikum ,

3 in 1 Giveaway by Zulaizat Azmi, maka dengan ini dah berakhir malam semalam . Secara Rasmi . Buat pengetahuan, ni first Giveaway yang saya anjurkan, dan alhamdulillah walaupun tak capai sasaran, bersyukur juga sebab ada yg sudi JOIN GA ni yang disponsor oleh sponsor sponsor gempak ! Insya'allah , doakan saya insya'allah rezeki lebih dan hati dah cukup kuat saya akan buat lagi sekali GA , dengan hadiah hadiah yang awesome, dari sponsor sponsor awesome, dengan syarat yang sedikit . Hope akan datang korang join yaa, dan insya'Allah akan datang saya akan cari sponsor barang KPOP , sebab korang minat KPOP kan? hehehe , Insya'Allah , Tak janji !

Maka dengan ini, senarai peserta dah pun dikeluarkan, korang boleh lah check kot kot kalau ada salah komen lah kat entri tu ! . Kaybye,. Assalamualaikum , senarai pemenang saya akan gunakan...

-Top Referral
-Random.org

1 ulasan:

Fatimah Azzahrah berkata...

bila tarikh pgumumn pmmng?