Vector Mawar Fareeda

Assalamualaikum ,

dah lama sangat rasanya tak menulis kat blog ni, kebanyakannya sekarang update pasal GA je kan ? haha Keciwa tak ? Sabar yopp.. act, blog official blog saya tempat meluahkan rasa, tempat nak taip apa apa , dah berpindah , berpindah ke mana ? ke SINI . Cantik kan ? Haaa, memang ahh kak Atiqah punya skin. hikhik.

So harini just nak kata yang aku sekarang ni suka buat vector . Nak tengok ...? Jeng Jeng Jeng . LOL


See nampak kan ? LOL. Cantiks tak ? HAHA . Act yang putih tu saja letak effect . Hehe . SO sekarang , siapa nak tempah buat doodle dan vector boleh lah ke Official page saya . :) Tapi kalau doodle , doodle perempuan je tahu . Nak tengok ? hmmm .

nak ambil ambil lah yg ni ikutkan memang nak kasi FREEBIES , tapi tak sempat nak siapkan badan dia.
Nak tahu lebih lanjut , PM kat FB kay :D HARGA KASIH SAYANG je nak kasi . HARGA DARI BUDAK NEWBIE je . BTW, kalau nak suruh buat Watermark ke, Banner ke, Header ke pun boleh kay sayang sayang semua :P 
TATATATATTATAATITITITUTUTUTU

Mini GA T-shirt Blogger

Assalamualaikum .

BIsmillahhirrahmanirrahim. Nak sangat Tshirt ni . Huuu.. Harap tercalon sebagai pemenang . INsya'Allah aminn.


KLIK BANNER

Mudah mudahan Zulaizat Azmi dipilih sebagai pemenang . Amin.

Pencarian Sponsor

Assalamualaikum . Hai !

Tumblr



Rasa macam nak buat Mini Giveaway . Dengan syarat yang sikit, sponsor sikit dan hadiah yang BEST !~ Hmmm, Kalau boleh nak yang berunsur Kpop Stuff  atau apa-apa POS Stuff . Tapi dalam 3 -4 orang sahaja . Ada sesiapa nak tak ?

Hmm .

Syarat :-
Boleh letak 2 syarat sahaja .

Jenis Hadiah:-
Kpop Stuff.
Barangan Pos.

Kalau berminat PM sini . Insy'ALLAH ingat GA ni nak buat dalam awal bulan April . Hmm, Tapi kalau takde yang nak sponsor . HAHA Tak jadi ahh :P kikiki

Senarai pemenang bertuah 3 in 1 Giveaway by Zulaizat Azmi

Assalamualaikum, dah lama dah anda tertunggu tunggu kan siapa pemenang bertuah. HAHA . Kay senarai pemenang terdapat dibawah sebelum itu KLIK SINI dahulu. Sekian.

BARANGAN BLOG


Cursor x 2 by Atiqah Jaidin (2) (39)
Cursor x 2 by Panda Biru (41) (9)
Header (with doodle) x 1 by Oh Gerlie Doodle (6)
Header x 1 by Alin (34)

TOPUP

Topup RM5 x 1 by Mc Waniy (22)
Topup RM5 x 1 by Husna Hafiza (13)
Topup RM5 x 1 by Oh Gerlie Doodle (16)
Topup RM5 x 1 by Umaira Ishak (4)
Topup RM5 x 1 by Ana Solehah (31)
Topup RM5 x 1 by Mimiey Nafiza (8)
Topup RM5 x 2 by Farhain (1) (32)

POS

Headband x 1 by Fab Kat's Vintage (36)
Earfone x 1 by Hanna (TOP REFERRAL)
Button Badge x 2 by Merah Itu Jambu (15) (38)
Hairclip x 1 by Ashya (17)
Bookmark x 1 by Lollyshoppe (30)
OSM Book x  1 winner( 3 books) by Owh So Muslim(OSM) (10)
Handsocks Lace x 1 by Husna Hafiza (35)
Inner Tudung x 2 by Jaslina Murni (5)
________________________________________________________________________
Menuntut hadiah dengan cara berikut:-

Barangan blog-
Nama:
Hadiah yang dimenangi:
Link GA: http://zulaizat.blogspot.com/2014/01/3-in-1-giveaway-by-zulaizat-azmi.html
Link penyertaan:
Terima Kasih kerana sudi 'sponsor' GA ini dengan hadiah yang gempak. 

Topup-

Nama:
Hadiah yang dimenangi:
Link GA: http://zulaizat.blogspot.com/2014/01/3-in-1-giveaway-by-zulaizat-azmi.html
Link penyertaan:
No Telefon:

Terima Kasih kerana sudi 'sponsor' GA ini dengan hadiah yang gempak.

Pos Stuff-
Nama:
Hadiah yang dimenangi:
Link GA: http://zulaizat.blogspot.com/2014/01/3-in-1-giveaway-by-zulaizat-azmi.html
Link penyertaan:
No Telefon:
Alamat:


Terima Kasih kerana sudi 'sponsor' GA ini dengan hadiah yang gempak.

Sesiapa yang sudah membuat tuntutan sila nyatakan nombor bertuah anda anda dikotak komen, dan sebarang ketidak mahuan sponsor untuk memberi hadiah adalah tiada kena mengena dengan saya kerana sebelum GA dimulakan saya telah membuat persetujuan dengan mereka. Sila berurusan dengan mereka dengan sebaik baiknya. Tatasusila dan adab perlu dijaga tidak kira dimana jua kita berada.

Jangan lupa untuk join GA yang akan saya anjurkan pada masa akan datang . Pada yang tidak menang harap jangan berkecil hati . Dan cuba pada masa akan datang . XOXO

SILA BUAT TUNTUTAN SEBELUM 27MAC 

Top Referral 3 in 1 Giveaway by Zulaizat Azmi

Assalamualaikum .

Dengan ini diumumkan, TOP REFERRAL untuk 3 in 1 Giveaway by Zulaizat Azmi jatuh kepada.. Jeng Jeng Jeng.


TAHNIAH, boleh lah pilih hadiah apa yang berkenan dalam list hadiah. Nanti inbox saya di SINI . Saya akan berikan detail sponsor . TQ :)

Ketidak penerimaan SPONSOR untuk memberi hadiah adalah tiada kaitan dengan saya, dan jangan salahkan saya, kerana sebelum memulakan GA saya sudah PM mereka dan mereka bersetuju dan kemungkinan sponsor lambat memberi respons kerana mungkin mereka sedang bersekolah atau sibuk bekerja. :)

TOP REFERRAL diharap menuntut hadiah sebelum 9Mac2014
selepas itu harapnya memberitahu saya di ibox supaya saya dapat memberi hadiah hadiah lain kepada peserta bertuah yang lain :)

List pengumuman pemenang RANDOM.Org akan diupdate kemudian . TQ :)

3 in 1 Giveaway by Zulaizat Azmi dah Tamat

Assalamualaikum ,

3 in 1 Giveaway by Zulaizat Azmi, maka dengan ini dah berakhir malam semalam . Secara Rasmi . Buat pengetahuan, ni first Giveaway yang saya anjurkan, dan alhamdulillah walaupun tak capai sasaran, bersyukur juga sebab ada yg sudi JOIN GA ni yang disponsor oleh sponsor sponsor gempak ! Insya'allah , doakan saya insya'allah rezeki lebih dan hati dah cukup kuat saya akan buat lagi sekali GA , dengan hadiah hadiah yang awesome, dari sponsor sponsor awesome, dengan syarat yang sedikit . Hope akan datang korang join yaa, dan insya'Allah akan datang saya akan cari sponsor barang KPOP , sebab korang minat KPOP kan? hehehe , Insya'Allah , Tak janji !

Maka dengan ini, senarai peserta dah pun dikeluarkan, korang boleh lah check kot kot kalau ada salah komen lah kat entri tu ! . Kaybye,. Assalamualaikum , senarai pemenang saya akan gunakan...

-Top Referral
-Random.org