Review blog For January Giveaway by Nur Izyan

Hai assalamualaikum. Hihi

Today saya nak review blog blog pemenang dari GA Izyan haritu . Ha'ah GA gempak tu , hadiah best, tapi aku join, tapi aku pun tak menang . haha takpe Rezeki tahun ni hilang dah , haritu dah menang kena tipu bagai kay takpe, rezeki takde lah tukan .?

Okay ni hadiah Review for those yang menang REVIEW BLOG by ME !~ Heee

L'Feera
Haaa, tengok nama pun dah vouge . LOL . Ceh, kay klik link tu, nampak blog dia , macam ada kat dalam galaxy tu ? Haaa, banyak GA kan yang dia join ? kay korang follow dia, mungkin korang akan dapat benefits sebab kalau tengok CBOX dia ramai yang tinggalkan LINK GA kat situ. Korang boleh lah join sekali ke hape, yg penting FOLLOW dia.

Mia Ierah
Haaa, klik klik blog KPOPERS ni. Huhu seperti biasa, beliau pun rajin juga join GA . So korang pun boleh juga join GA mana yang korang rasa berkenan tu kan kan ? Blog dia guna blogskin , dan nampak kemas =)

Tiada ulasan: