MIMI'S FIRST GIVEAWAY!♥

Assalamualaikum


1. Kumpulan kpop yang you minat and why?

i) Boy group
EXO, walaupun depa ramai, lagu diorang pelbagai, sebagai contoh , XOXO, Growl, MID semuanya berbeza kay nada dia .. Best

ii) Girls group
Semestinya SNSD, hehe , Selain daripada member diorang yang cantik cnatik tu terutamanya YOONA, lagu diorang pun tiut je dengar , Gee, (comel je video klip diorang) The Boys(woo, serius for me ni lagi dia paing awesome HOHO)


2. Kumpulan kpop yang you tak minat. Why?

i) Boy group
Super Junior kut , tah lah lagu diorang pun macam tak meleTOP je. AHAHA ..

ii) Girls group
Crayon Pop, sebab nampak depa macam terlebih gedik. ngehneghnegh..Pastu terlampau terdedah pakaian diorang


3. Best korean song and drama.
Korean song, SNSD - The Boys

Drama- Boys Over Flower ( Geum Jan Di, Ga Eul,Gu Jun Pyo, Ji Hoo, tah pastu Kimbum(nama asal) dengan sorang lagi haha tah tak tahu nama sape? haha) Dia punya cerita banyak konflik kay lagipun yang tunang Jun Pyo(yang tak jadi kawin) cantik and Ga eul juga .. :P



4. Member Running Man you like. Why? (For RM calendar. This is serious limited edition.) 
Gwang Soo, haha , selain dari perwatakan dia yang macam kebengongan tu ,tapi dia kelakar dan kadang kadang dia licik, dna kadang kadang kesian juga ngan dia asyik kena marah . HAHA , tapi dia tabah okay lahtu , Tapi seriusly , kalau dia takde kat RM , rancangan tu mesti BOSAN !


tu sahaja kbye ..

Tiada ulasan: