January Giveaway by Vidolaaa


Klik banner untuk join

TOP REFERRAL PERTAMA DAPAT PILIH 5 HADIAH ! 
TOP REFERRAL KEDUA DAPAT PILIH 3 HADIAH ! 

Antara hadiah yang ada : Muslimah Tshirt | Tudung | Pretzel | Blouse + Skirt | Chocolate Drinks | Dress | Peplum | Mustache Brooch | Eye liner | Shiseido Mask | Shawl

Link facebook : *Wajib letak
Link Twitter : *Kalau ada
Link instagram : *Kalau ada
Link share page NFH Boutique Gallery : *Wajib letak
Link share gambar AHR Boutique :  *Wajib letak
Link promote instagram Bloom Closet : *Wajib letak

Link review Colourfull Shop Shop : *Kalau anda review
Link share page Colourfull Shop Shop : *Kalau anda share
Senaraikan 5 hadiah yang diingini : *Wajib letak

ColourfullSHopShop

Kedai shopping online yang agak HOT barang dia . haaa, korang ? Kepada yang suka berfesyen dengan stuff terkini dan nampak elegance ? haaa boleh lah singgah , tengok dan beli . Haaa , accesories, backpack, purse, tshirt, frames , aaa macam macam lagi lah , nak tengok ? Pii klik link atas tu kay awak awak yang comel gorgeus tu ! XD

Tiada ulasan: