REVIEW (Sponsor)

Assalamualaikum , Maaf kerana lama menunggu

YEHET FIRST GIVEAWAY BY FARAH & WAWA. 


(cursor + review)

Cik Eymasu  
http://eymasu.blogspot.com/

http://3.bp.blogspot.com/-6sKZRSt6Sas/Uumy9uV9yBI/AAAAAAAABBM/lvPnl2_turA/s1600/cursor+eymasu.png

Boleh lah kik yaa , buat pengetahuan , blog eymasu memang dah cantik. Huhu Boleh tahan juga Giveaway yang dijoin, so korang pun boleh lah join GA yang korang tak tahu.


Fitri Shah
http://fitrishahsteps.blogspot.com/

http://1.bp.blogspot.com/-xwRv39MG9mk/Uumz8vuAMTI/AAAAAAAABBU/yv-UX76ULXE/s1600/cursor+Fitri.png

Buat pengetahuan , Fitri ni newbie , tapi rajin blogwalking, Insya'allah . FITRI . Nanti try lah ye tengok tengok tutorial untuk kemaskan blog , nanti insya'allah mana tahu boleh jadi TOP referral ke kan ?


Tiada ulasan: