Berry's 1st Year-End Giveaway 뿅~~

KLIK BANNER
Assalamualaikum peeps.

Hai, disebabkan ini adalah hari terakhir cutinya sekolah pada tahun ni bagi pelajar di Kuala Lumpur, saya dengan ini rajin sangat blogwalking kat blog orang. hehe, sampailah ke blog kak arrien, LOL, nampak cam comel je banner yang kak arrien buat soo rasa cam teruja . HAHA , Thanksyou ya kak arrien haha sebab letak banner tu kat blog akak, kalau tak saya tak tahupun pasal GA ni.

Haaa, seriusly, dah pergi dah klik ? Amcam dah baca dah semua ? Haha, kenapa ? tak faham english, takpe maybe sebab korang terlampau eksited kut sampai taleh faham english takpe baca balik leklok, GA ni lama lagi berlangsung okay, masih panjang perjalannya haha.

PART 1-KPOP GOODS

1. Baekhyun photocards/bookmark from Polar Light calendar.

2. EXO-K postcards (unofficial)

3. EXO XOXO logo inspired felt keychains. (handmade by myself ^^)

4. Handbanners from 2013 Golden Disk Awards (this is my collection. I will only give away a few)

5. EXO-K stickers (unofficial)

7. EPOP/KLIK posters (random artists)




Amacam , dah tengok hadiahnya yang ni lol tu semua kpop STUFF , yang unkpop stuff click kat banner. HAHA tah kenapa blog bila masuk gambar tu berterabur .., seriusly weh, awesome, daebak kedeeboom kedebem. poof poff poff kay *bunyi bunga api tahun baru* , Haha yang jadikan aku lagi gila, tengok ahh banyak kut barang exo, tapi nak kata exotic sangat okaylah adalah juga bias aku kat dalam EXO tu, tapi aku still SONE. HAHA . Maigadd YoonAddict.

So my bias dalam EXO, haaaa cer tengok header blog, banner blog.. Ehe eh, LUHAN lah..

Ahaks, nampak cam comel je kan ? LOL kesah ? haha aku lagi comel ... :P BTW, memang dialah my bias in EXO. Dia jugalah ahli EXO yang pertama saya kenal, lepastu baru kai. HAHA, Pastu bila tengok balik video video MV depa, EXO-K or EXO-M , memang lagi teruja bila tengok EXO-M punya. HAHA, maybe because they are chinese, and im also mixed chinese sikit, so bila dengar depa nyanyi macam hokay. Hahhaaktuih*amikkau zat cerita lebat* Dan, suara LUHAN sedap sikit merdu sikit berbanding dengan ahli ahli dia yang lain. Tapi alhamdulillah, aku masih sedar yang i am MALAYSIAN. Hikhik

BTW, seriusly I AM SONES, and I AM FANS of Yoona GG , Maigad she's freaking awesome, beautiful , nice and ahh dont know what to say anymore, even though I alsoo dont know even she's take the plastic surgery or what , but I still like her. Even if she take plastic surgery pun maybe plastik dia mahal sikit kut. *BROKEN ENGLISH SO BAD*



Tata exostan, luhanstan eh. Tah tak tahu. HAHA Act, baru je jinak jinak dalam dunia kpop lagi lagi EXO, kenal pun sejak WOLF era, time tu masing masing tukar twithandle semua nak jadi serigala. HAHA try juga search google keluar pulak drama tu. Tengok luhan pulak. haih .... -_-



bye, annyeon

Tiada ulasan: