1 MONTH GIVEAWAY by NAE



KLIK BANNER UNTUK JOIN 

Giveaway yang dianjurkan oleh 'nae' yang menyediakan pelbagai hadiah menarik seperti aksesori untuk wanita, barang kpop untuk kpopers, untuk lelaki pun ada dan pelbagai hadiah yang sangat menarik.Bagi memeriahkan GA ini, mohon jemput join beramai-ramai dan ada hadiah paling special untuk TOP REFFERAL :) [Senarai hadiah]



REVIEW (Sponsor)

Assalamualaikum , Maaf kerana lama menunggu

YEHET FIRST GIVEAWAY BY FARAH & WAWA. 


(cursor + review)

Cik Eymasu  
http://eymasu.blogspot.com/

http://3.bp.blogspot.com/-6sKZRSt6Sas/Uumy9uV9yBI/AAAAAAAABBM/lvPnl2_turA/s1600/cursor+eymasu.png

Boleh lah kik yaa , buat pengetahuan , blog eymasu memang dah cantik. Huhu Boleh tahan juga Giveaway yang dijoin, so korang pun boleh lah join GA yang korang tak tahu.


Fitri Shah
http://fitrishahsteps.blogspot.com/

http://1.bp.blogspot.com/-xwRv39MG9mk/Uumz8vuAMTI/AAAAAAAABBU/yv-UX76ULXE/s1600/cursor+Fitri.png

Buat pengetahuan , Fitri ni newbie , tapi rajin blogwalking, Insya'allah . FITRI . Nanti try lah ye tengok tengok tutorial untuk kemaskan blog , nanti insya'allah mana tahu boleh jadi TOP referral ke kan ?


[GIVEAWAY] Customized Items by AMNASHIHIN DESIGN



(untuk versi Bahasa Melayu, click here).

In order to celebrate the grand opening of @AMNASHIHINDESIGN, I present you the first giveaway for you beautiful readers.

Have been wanting to have tees / totes / mugs of your own? Have been wanting to create and publish your own design? Well, here's your chance! 

This giveaway will be conducted in three (3) different mediums:  

1. Facebook                                                                               
2. Blogger
3. Instagram

Three (3) lucky winners will be picked from each social network. 

PRIZES* 

Three (3) winners for each social network = thus, there'll be 9 winners all together.

#1 (1) customized tee + (1) customized tote.
#2 One (1) customized tote.
#3 One (1) customized mug.

*design will be based on your personal requests

CLICK HERE TO JOIN OR FOR MORE INFORMATION

# fangirls giveaway

ASSALAMUALAIKUM
KLIK BANNER
I WANT KPOP STUFF . LOL . Hikhik. Joinlah korang .. Bestt , Syarat simple dan hadiah menarik..

New Year Giveaway by Monster and Lala





Klik banner untuk join

Para sponsor terdiri daripada:



Tarikh tutup penyertaan: 31 Januari 2014 



Sakura Segmen By Simplesyara


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Pencarian Bloglist 5 bulan by Eka


KLIK

Hai, assalamualaikum , tengok gambar kat atas . alololo kiut. hehe.

Act, blog ni simple senarnya, dan sangat menangklan . hehe tema blog ni papan kut. kiki. Tapi memang ohsem takde pening pun masuk blog ni. Kemas dan tak serabut. Tenang je. nak baca pun taks erabut.. .Soo kornag boleh lah singgah :)

Click Click Giveaway For Excotics By Yana Choi

Assalamualaikum

CLICK BANNER UNTUK JOIN

First giveaway anjuran Lee Yana or Yana Choi yang menawarkan hadiah-hadiah menarik . Mencari seramai 30 orang pemenang *Mungkin bertambah! dan LUCKY DRAW bagi setiap penambahan 100 peserta . Mari meriahkan GA pertamanya ini. [ Senarai Hadiah ]

Zahra Bakar Collection Giveaway

Assalamualaikum...

Zahra Bakar Collection merupakan sebuah online shop yang menjual pelbagai jenis tudung dan shawl antaranya tudung syria, bawal arjuma, alsya ring dan sebagainya. Zahra Bakar Collection, turut mengambil tempahan sulaman (cross stitch) dengan pelbagai jenis design/ reka bentuk mengikut kehendak pelanggan.

Zahra Bakar Collection GiveawayZahra Bakar Collection Giveaway


Selain itu, Zahra Bakar Collection turut menjual kain pasang dan kain batik terengganu yang dihiasi dengan pelbagai jenis corak dan warna yang pastinya memikat hati. InsyaAllah, kainnya berkualiti tinggi dan selesa dipakai. Harganya juga sangatlah berpatutan.

Untuk meraikan pembukaan Zahra Bakar Collection online shop, kami mengadakan simple giveaway buat anda. Ingin dapat hadiah yang menarik dari kami? Ayuh, sertai sekarang. 

Zahra Bakar Collection Giveaway
Klik banner untuk sertai.

New Year Giveaway



NAK JOIN ? KLIK BANNER .

  • Novel English + Bookmark  (x2) - Books-2u
  • Dress (x1) - Koleksi jelita
  • Telekung (x1) - Koleksi jelita
  • Printed Top (x1) - Bajufoundry
  • Topap maxis RM 5 (x2) - Diari jejaka hangat 
  • Handbag (x2) - Ezbuydiaz
  • Liptint (x2) - Ezbuydiaz
  • Gelang (x2) - Armlet_Filigree
  • 50 pcs button badge (x1) - Button badge bajet
  • Casing Phone (x2) - Dy_supercase
  • Perfume (x10) - Fier Perfume 
  • Genie Bra (x1) - Genie bra - New Colour
  • Perfume 125 ml (x1) - Vie shoppie
  • Perfume Escada (x1) - Vie shoppie
  • T shirt (x1) - Vie shoppie
  • Wall sticker (x1) - Wall sticker Market
  • Topap RM 5 (x1) - Ismah
  • Dress (x3) - ana sogeh 
  • Couple pencil case (x1) - 
  • Dress (x1) - muslimahtrendy
  • Dress (x3) - 
  • Mask (x3) - Owner :P
  • pencil case (x1) - 
  • Super awesome new year Giveaway by Miss English

    Assalamualaikum


    KLIK BANNER

    Hai, pengalaman berblogging hm takde apa yang menarik. HAHA , selama ni tak aktif, baru start akhir 2012 aktif sesikit. Haha makin lama takde idea dah tu yang join GA je sekarang ni. Huhu
    Dah berusia 3 ke 4 tahun tah tak pasti, hehe . :P

    Giveaway Akhir Tahun 2013 by Hotlips Corner

    http://hotlips-yuya.blogspot.com/2013/12/giveaway-akhir-tahun-2013-hotlips-corner.html
    KLIK BANNER UNTUK JOIN



    HAIDHA YANG BERNILAI RM&)) ringgit mampu dimenangi JOIN KAY.Syarat mudah

    Storymyaq Giveaway

    Senarai hadiah :



    Hadiah utama:

    1. Infinite Mini Album Vol. 3 - Infinitize (excluded poster) - RM 60
    2. Cross Gene Mini Album Vol. 1 - Timeless : Begins (Special Limited Edition) (excluded poster) - RM 80

    Bonus hadiah:

    1. Jinyoung B1A4 postcard
    2. Shiseido 2 x 3 pemenang
    3. Crystal Collagen Eye Mask 2 x 2 pemenang

    Best en hadiah nyaa emmm >.< Walaupun aku tak berapa layan infinite tapi cem best je. XD

    Segmen : Jom Blogwalking by Dayang Deeno



    KLIK BANNER UNTUK JOIN


    JOM JOIN, HADIAH CASH WOOO

    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    Assalamualaikum



    KLIK BANNER DI ATAS

    JOIN LAGI.

    Hello 2014 Giveaway by Syan Punya Belog



    Assalammualaikum WBT dan Salam Sejahtera.

    Hello 2014 Giveaway by Syan Punya Belog

    Senarai Hadiah

    Top Referral :
    Cash RM50 + Fridge Magnet from Turkey

    Random :
    Chiffon Blouse x 5 Pemenang
    Maxi Dress x 3 Pemenang
    Perfume x 2 Pemenang
    Voucher Shopping bernilai RM5 x 10 Pemenang
    T-shirt R4BIA x 5 Pemenang


    Jangan lepaskan peluang ini fellas! Just click the banner above and follow the simple rules.
    Goodluck and thank you =)

    MINI GIVEAWAY BY MIA

    ASSALAMUALAIKUM



    KLIK LAH KALAU NAK JOIN.
    Jadi, syaratnya kena edit our bias photo in EXO. haha kalau SNSD, konfirm Yoona, tapi ras ataknak pulak tnggung dosa, tunjuk gambar dia nampak rambutkan.. Hmm, takpe takpe. haha. EXO laki, so okay rasanya. LOL.

    Gambar yang menjadi taruhan.( Hasil photoscape-google-for gambar je pun)



    Haaa, done. Kaybye

    Berry's 1st Year-End Giveaway 뿅~~

    KLIK BANNER
    Assalamualaikum peeps.

    Hai, disebabkan ini adalah hari terakhir cutinya sekolah pada tahun ni bagi pelajar di Kuala Lumpur, saya dengan ini rajin sangat blogwalking kat blog orang. hehe, sampailah ke blog kak arrien, LOL, nampak cam comel je banner yang kak arrien buat soo rasa cam teruja . HAHA , Thanksyou ya kak arrien haha sebab letak banner tu kat blog akak, kalau tak saya tak tahupun pasal GA ni.

    Haaa, seriusly, dah pergi dah klik ? Amcam dah baca dah semua ? Haha, kenapa ? tak faham english, takpe maybe sebab korang terlampau eksited kut sampai taleh faham english takpe baca balik leklok, GA ni lama lagi berlangsung okay, masih panjang perjalannya haha.

    PART 1-KPOP GOODS

    1. Baekhyun photocards/bookmark from Polar Light calendar.

    2. EXO-K postcards (unofficial)

    3. EXO XOXO logo inspired felt keychains. (handmade by myself ^^)

    4. Handbanners from 2013 Golden Disk Awards (this is my collection. I will only give away a few)

    5. EXO-K stickers (unofficial)

    7. EPOP/KLIK posters (random artists)




    Amacam , dah tengok hadiahnya yang ni lol tu semua kpop STUFF , yang unkpop stuff click kat banner. HAHA tah kenapa blog bila masuk gambar tu berterabur .., seriusly weh, awesome, daebak kedeeboom kedebem. poof poff poff kay *bunyi bunga api tahun baru* , Haha yang jadikan aku lagi gila, tengok ahh banyak kut barang exo, tapi nak kata exotic sangat okaylah adalah juga bias aku kat dalam EXO tu, tapi aku still SONE. HAHA . Maigadd YoonAddict.

    So my bias dalam EXO, haaaa cer tengok header blog, banner blog.. Ehe eh, LUHAN lah..

    Ahaks, nampak cam comel je kan ? LOL kesah ? haha aku lagi comel ... :P BTW, memang dialah my bias in EXO. Dia jugalah ahli EXO yang pertama saya kenal, lepastu baru kai. HAHA, Pastu bila tengok balik video video MV depa, EXO-K or EXO-M , memang lagi teruja bila tengok EXO-M punya. HAHA, maybe because they are chinese, and im also mixed chinese sikit, so bila dengar depa nyanyi macam hokay. Hahhaaktuih*amikkau zat cerita lebat* Dan, suara LUHAN sedap sikit merdu sikit berbanding dengan ahli ahli dia yang lain. Tapi alhamdulillah, aku masih sedar yang i am MALAYSIAN. Hikhik

    BTW, seriusly I AM SONES, and I AM FANS of Yoona GG , Maigad she's freaking awesome, beautiful , nice and ahh dont know what to say anymore, even though I alsoo dont know even she's take the plastic surgery or what , but I still like her. Even if she take plastic surgery pun maybe plastik dia mahal sikit kut. *BROKEN ENGLISH SO BAD*



    Tata exostan, luhanstan eh. Tah tak tahu. HAHA Act, baru je jinak jinak dalam dunia kpop lagi lagi EXO, kenal pun sejak WOLF era, time tu masing masing tukar twithandle semua nak jadi serigala. HAHA try juga search google keluar pulak drama tu. Tengok luhan pulak. haih .... -_-



    bye, annyeon

    Simple NY Giveaway By Iezwa Razk

    Assalamualaikum

    (Klik Banner Untuk Join)

    Senarai Hadiah :- 3x Pashmina , 3x Tudung Bawal dan 2x Topup RM 5
    JOM MERIAHKAN GIVEAWAY NI!!

    Tarikh Tamat :- 18 Januari 2014

    NEW YEAR GIVEAWAY BY LOLLISTA & FRIENDS



    http://lollista.blogspot.com/2013/12/new-year-giveaway-by-lollista-friends.html

    KLIK BANNER UNTUK JOIN


    Senarai hadiah:
    2 x RM5 (topup) | 1 x Shawl | 4 x RM10(Total RM40/Cash) | 1x RM5(topup)| 1x Shawl size 1.7m x 0.7m dan losyen Avon

    First mini giveaway dianjurkan oleh SimanisLollista dan disponsor oleh Areumdaun Closet, HY Emporium , NurBelleFatin Diana dan Izzati Adila

    Tarikh tamat 31 December 2013. Umum pemenang 1 Januari 2014.


    Simple Kpop Giveaway Part 2 by NNabilahZ

    HADIAH GA YANG NI SERIUS AWESOME WALAUPUN TAK BANYAK PILIHAN TAPI MEMANG BEST. JOIN LAHH

    Assalamualaikum

    Klik banner untuk join

    Are you an EXOstan? Let's join this giveaway! 
    Giveaway ini dianjurkan oleh Nur Nabilah dan disponsor oleh Unlimited Kshop dan Button badge bajet. Hadiahnya ialah EXO Unofficial Poster, 1 Set Running Man Button Badge, 1 Set EXO Name Button Badge. Dua set button badge ini bernilai RM70! Tiga orang pemenang dicari! Syarat giveaway sangat senang, so tunggu apa lagi? Jom join! :)

    Due Date : 30 January 2014