Denggi Part : One

Assalamualaikum

Music everywhere 🎶
Phiew Phiew. Lama tak mengupdate. Memang sejak sekian lama ni rasa macam malas nak buka blog dan update. Sebab rasa macam dah tak meriah macam dulu. Otak rasa sempit , dan jiwa rasa ZZzZ . Kay harap korang faham.

First of all, thank you kepada yang buka blog ni dan baca entri kali ni. Terima Kasih . Okay ...
Today , 2 Disember 2014 . Genap setahun dalam masihi aku merasai denggi. Yeah . Denggi ? Yes , DENGGI . Virus yang dibawa oleh nyamuk yang baru lepas dari penjara tu (Belang Hitam Putih) .

2 Disember 2013 , dalam pukul 11 pagi aku tak sedar sedarkan diri( Tidur bukan MATI), mak dah mula berleter ceh walhal pagi tu aku sedar dah pergi tandas ... rasa badan dah start sejuk sejuk kaki memeng jangan cerita , memang bila terasa angin kipas memang menggigil . waktu tu memang aku bersyukur kat rumah takde aircond. Yeah , kalau tak mahu membiru aku kat katil. Kan ? Kan ?

Okay then , lepas dengar mak leter leter aku pun celik kan mata yang tak berapa boleh nak celik , waktu tu TAK PENING hokeh, cuma sejuk. Turun katil terus pi Mandi . Grrrrrrrr Gigil gigil duk jirus air ke badan. Lepaih mandi memang terus rasa pening.. Siap sarung pakaian jamah nasi terus baring , waktu tu kepala rasa heavy gila. Macam ada spring ada beras 1 kilo kat kepala, waktu tu rasa heh takkan nasi yang aku makan tadi tu jumlahnya satu kilo dah naik kat kepala. haish musykil ni. HAHAHAHA LOL okay tu tipu.. . Memang berselimut je, pastu mak tanya, nak demam ke ? Ittew balas "Entahlah." .. then , mak rasa kepala  ""{PANAS}""

Mak suruh pi baring , dan apa yang bestnya, takyah jaga budak , sebab mak memang jaga budak, jadi bila cuti aku juga tolong mak jaga depa suma, so then waktu haritu aku dapat MC untuk takyah jaga depa... angah yang kena . Yeay Seronok !.......... Kay Mood sakit balik. Aku baring je dalam bilik gelap. Then abah balik kata tak makan panadol ke? Euwww Aku mana suka nak telan pil besar besar cenggitu,. so aku ambil inisiatif untuk diam. Hehe harap abah faham.

Then abah bawa air masuk bilik dengan peluru besar , PANADOL.Hmm nak taknak kena telan jugak. So then malam suhu badan makin panas , abah suruh mak bawa gi klinik. Bila gi Klinik memang lalu kedai burger , mak beli lah burger kut kut aku ada selera nak makan ke kan . Tapi for the first time aku tak makan burger yang mak beli. HAHAHA tapi sila faham yang DIET bukan alasannya akan tetapi TAK LALU. Aku bagi burger tu kat angah ;) Baik kan aku ? Tuih ...

Sampai klinik biasalah, penuh padahal dah pukul 10.30 , ramai nau org . Hmm kepala makin pening, aku standard bila demam aku paling mlas nak menunggu dahlah kerusi kecik takde tempat nak letak kepala memang aku selamba badak je ambik sampai tiga kerusi baring, kay aizat kau tak senonoh. HAHA

Masuk bilik doktor, doktor kata tempt aku dah 38 .. Agak tinggi , ceh memang tinggi pun, doktor kata dalam tiga hari kalau tak kebah dtg balik ambil ujian darah. Sokayy , then balik. Balik Balik mak kasi ubat demam, tapi pil demam yang ni kecik kalau ikutkan saiz , memang sennag je masuk tekak cuma aku takleh nak layan pil besar gedeng such as panadol. Bila makan terus aku lueh kan balik. HAHA euwww , mak kata esok je makan ubat. OKAY then , terus tidur.

Apa yang peliknya demam kali ni memang mata sakit , gigil lain macam dan ubat takleh masuk langsung ( Tapi aku rasa pasal aku tak makan ) untuk PART ONE .......

Bersambung ..........

Hadiah untuk anda !

ASSALAMUALAIKUM 


Artworks saya, jangan ambil ya doodle tu pun. alahai bangganya dapat buat doodle macam ni.. Terima kasih . :) Minta ampun minta maaf kalau ada salah selama ni ya. Gudluck kepada yang akan mengambil ujian besra pada tahun ini. Assalamualaikum .

Salam Comel,
Zulaizat Azmi

Segmen Saya Mahu Kad Raya Dayang Deno

klik banner


**10 blogger bertuah akan dapat kad raya LE dayangdeno
**Cara pemilihan pemenang melalui Random.org 
**Pengumuman keputusan Random.org pada 15 Julai 2014


Tamat : 14 Julai @3pm

Pemenang Mini KPOP Giveaway

Assalammualaikum maaf lewat 22 Jam ,


TOP REFERRAL :-

T-Shirt BAP  ) by (BBB)

(http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/mini-kpop-giveaway.html)

MINI KPOP Giveaway TAMAT

Asalammualaikum,

Maka dengan MINI KPOP Giveaway by Zulaizat Azmi sudah pun TAMAT dengan jumlah penyertaannya sebanyak 75 , Terima kasih diucapkan kepada semua peserta.

uri yehet so serioues
Pemenang akan diumumkan pada Malam ini , lebih kurang pukul 10.00 Malam (1 Julai 2014) , insya'Allah kerana lebih cepat habis lebih mudah saya uruskan hadiah pemenang dnegan sponsor yang baik hati dan pemurah terima kasih Sponsor..  Tetapi MAAF, Hadiah untuk Keychain Handmade tidak dapat diberikan atas sebab sebab tertentu. Harap tidak berkecil hati.

Oh Ya, lupa pula PT3 sudah pun bermula yakni harini 1 Julai 2014 dan doakan admin berjaya ya, mintaa maaf kalau ada menyakitkan hati atau menyinggung perasaan kalian, Yang tidak menang jangan berkecil hati insya-Allah kalau rajin nak buat lagi boleh cuba nasib ya.

P/S : Senarai peserta boleh dilihat di laman belakang .

Sekian,
Terima Kasih .

ZULAIZAT AZMI

Mini KPOP Giveaway

Assalamualaikum . Anyeong.
STICKY POST

TAMAT

http://1.bp.blogspot.com/-ZN5zCKkyig8/Uz05nHccftI/AAAAAAAABEo/WaSoIThUf_0/s1600/largebner.jpg

Alhamdulillah tercapai juga hajat untuk membuat GA yg hadiahnya berasaskan KPOP, walaupun tidak semua. So kay , Tanpa membuang masa, baca syarat dan patuhi.

Syarat-Syarat:
1. Merupakan warganegara Malaysia
2. Merupakan seorang blogger
3. Follow blog {ini}dan like  (WAJIB)
4) Buat satu entri bertajuk Mini KPOP Giveaway dan tempekkan banner diatas pada entri
5. Wajib Follow, Like, Klik apa jua yang telah ditetapkan sponsor
6. Haruslah mematuhi semua syarat yang ditetapkan
7. Sponsor pun boleh join
8. Tinggalkan LINK PENYERTAAN dikotak komen

Syarat daripada pihak SPONSOR:

Like (WAJIB)



Follow Blog (WAJIB)

FaZa

Follow Instagram (WAJIB)

Instagram


Senarai Hadiah :

1 Set Button Badge BAP (6pcs) x 1
T-Shirt BAP x 1
EXO mystery gifts x 2
Keychain Handmade x 1
Keychain Terengganu x 1

Hadiah sangat setimpal dengan syarat . Hadiah sedikit tapi awesome, dan syarat juga sikit. Fair & Lovely.

TAMAT PADA BILA BILA MASA SELEPAS MELEBIH 80 PENYERTAAN

SENARAI PESERTA

p/s , sebarang pertanyaan sila berhubung di SINI

Senarai Peserta MINI KPOP GIVEAWAY

Ini adalah senarai peserta MINI KPOP GIVEAWAY . Link peserta mungkin ada yang lain daripada "TAJUK" tapi setelah dilihat, entri masih sama. Anda dinasihatkan untuk memastikan link anda ada dan tiada tertinggal, sekiranya terdapat masalah , beritahu saya dikomen.

Buat pengetahuan GA ini akan ditutup setelah mencapai 80 penyertaan, tarikh tamat adalah pada sebelum 25hb Jun 2014. Masih ada masa, dan ini GA terakhir dari saya buat anda semua pada tahun ini.
  1. http://ierahluvie.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  2. http://misspaiepal.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  3. http://budakkecikpunyabelog.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  4. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/mini-kpop-giveaway.html
  5. http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  6. http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  7. http://sitinurhazimah.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  8. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  9. http://sha98aboutmylife.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  10. http://fishachan.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  11. http://siapasayasekarang.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  12. http://weareoneexomember.blogspot.com/2014/04/3-in-giveaway-by-zulaizat.html
  13. http://inpiniteuo.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  14. http://malfoy-xoxo.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  15. http://luviza-98.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  16. http://pusheenloverrr.blogspot.com/2014/04/mini-kpop-giveaway.html
  17. http://chocolatefreeze.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  18. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  19. http://farhanazulkafli-96.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  20. http://pastelrainbow88.blogspot.com/2014/04/mini-kpop-giveaway.html
  21. http://blogkusuperstar.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat_6.html
  22. http://mydreamcatcher02.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html
  23. http://4cuz2study.blogspot.com/2014/04/mini-kpop-giveaway.html
  24. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/04/mini-kpop-giveaway.html
  25. http://mybloggieintan.blogspot.com/2014/04/mini-k-pop-giveaway.html
  26. http://lovedokyungsoo.blogspot.com/2014/04/mini-kpop-giveaway-by-zulaizat.html
  27. http://aisyasakura.blogspot.com/2014/04/mini-kpop-giveaway.html
  28. http://sfhbelog-taip.blogspot.com/2014/04/mini-kpop-giveaway.html
  29. http://omo-othoroh.blogspot.com/2014/04/mini-kpop-giveaway.html
  30. http://frxhain.blogspot.com/2014/04/mini-kpop-giveaway.html
  31. http://full23.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway-from-zul-aizat.html
  32. http://ailyypop189.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  33. http://g-iraffes.blogspot.com/2014/04/mini-kpop-giveaway-by-zulaizat.html
  34. http://izzahyukiko.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  35. http://adna2029.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  36. http://impossibletothinknow.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  37. http://piwwit-awaktuu.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  38. http://blogilovegsc.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  39.  http://tengkushira.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  40. http://raradeluxe.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  41. http://kaiwifey.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  42. http://just2saywhatever.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  43. http://rainbowstory123.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  44. http://sukahatiecha.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  45. http://ohsehunwifeyy.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  46. http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  47. http://selamberjeer.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  48. http://belongtomee.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  49. http://arnilala.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  50. http://k-pophitsz.blogspot.com/2014/05/mini-kpop-giveaway.html
  51. http://diaryzakiah.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  52. http://quebecity.blogspot.com/2014/06/mini-giveawayy.html
  53. http://fiqanszsecrets.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  54. http://nurfarizahslife.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  55. http://ailya-saffaa.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  56. http://fazahunhan.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  57. http://allgiveawayandcontest.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  58. http://officalmissyana.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  59. http://nineight.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  60. http://eatmakeread.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  61. http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway_7.html
  62. http://lovebluecloudly.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  63. http://justforfund.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  64. http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  65. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  66. http://thereminisence.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  67. http://beyeotiful.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  68. http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  69. http://www.lenovomurah.tk/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  70. http://schomells.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  71. http://atiqahamelya.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  72. http://appleberrymunchyss.blogspot.com/2014/06/klik-banner-di-atas-jika-berminat-nak_14.html
  73. http://a-mwa.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  74. http://shafinazaina.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
  75. http://shiningt-ara.blogspot.com/2014/06/mini-kpop-giveaway.html
Kepada yang belum sertai, dipersilakan ke laman INI . 

"Saya Jual Harga Best !"

Assalamualaikum .

Hai, saya ada jual barang , Harga best . Haaa, semua rasanya dah tahu benda ni sebab benda ni tengah kedeboombastic dah sekarang, macam pisang goreng garing. Haaa

So boleh tengok tengok dulu kay haaa, ni kalau MegatAD jual ni memang laku keras.. LOL ayat aku.



Blue- Available Black-Available Pink-Sold Out(Restock nextweek)
RM40 + Postage RM6(SM) RM8(SS)


For Android | Iphone (Nextweek Restock)
RM30 + Postage RM6(SM) RM8(SS)




Universal 3 in 1 Clip Lens
RM40 + Postage RM6(SM) RM8(SS)

Promotion :
Kalau Beli Double Harga Kurang :

Contoh : Monopod + Shutter : RM70 . Harga jadi boleh runding .
Contoh : Monopod + U 3I1 CL : RM80 . Harga Boleh Runding.

Berminat , Boleh PM  Kat Personal Facebook saya . ZULAIZAT AZMI II  tak pun di FB PAGE saya ZULAIZAT'S BLOGGIE 

Vector Mawar Fareeda

Assalamualaikum ,

dah lama sangat rasanya tak menulis kat blog ni, kebanyakannya sekarang update pasal GA je kan ? haha Keciwa tak ? Sabar yopp.. act, blog official blog saya tempat meluahkan rasa, tempat nak taip apa apa , dah berpindah , berpindah ke mana ? ke SINI . Cantik kan ? Haaa, memang ahh kak Atiqah punya skin. hikhik.

So harini just nak kata yang aku sekarang ni suka buat vector . Nak tengok ...? Jeng Jeng Jeng . LOL


See nampak kan ? LOL. Cantiks tak ? HAHA . Act yang putih tu saja letak effect . Hehe . SO sekarang , siapa nak tempah buat doodle dan vector boleh lah ke Official page saya . :) Tapi kalau doodle , doodle perempuan je tahu . Nak tengok ? hmmm .

nak ambil ambil lah yg ni ikutkan memang nak kasi FREEBIES , tapi tak sempat nak siapkan badan dia.
Nak tahu lebih lanjut , PM kat FB kay :D HARGA KASIH SAYANG je nak kasi . HARGA DARI BUDAK NEWBIE je . BTW, kalau nak suruh buat Watermark ke, Banner ke, Header ke pun boleh kay sayang sayang semua :P 
TATATATATTATAATITITITUTUTUTU

Mini GA T-shirt Blogger

Assalamualaikum .

BIsmillahhirrahmanirrahim. Nak sangat Tshirt ni . Huuu.. Harap tercalon sebagai pemenang . INsya'Allah aminn.


KLIK BANNER

Mudah mudahan Zulaizat Azmi dipilih sebagai pemenang . Amin.

Pencarian Sponsor

Assalamualaikum . Hai !

Tumblr



Rasa macam nak buat Mini Giveaway . Dengan syarat yang sikit, sponsor sikit dan hadiah yang BEST !~ Hmmm, Kalau boleh nak yang berunsur Kpop Stuff  atau apa-apa POS Stuff . Tapi dalam 3 -4 orang sahaja . Ada sesiapa nak tak ?

Hmm .

Syarat :-
Boleh letak 2 syarat sahaja .

Jenis Hadiah:-
Kpop Stuff.
Barangan Pos.

Kalau berminat PM sini . Insy'ALLAH ingat GA ni nak buat dalam awal bulan April . Hmm, Tapi kalau takde yang nak sponsor . HAHA Tak jadi ahh :P kikiki

Senarai pemenang bertuah 3 in 1 Giveaway by Zulaizat Azmi

Assalamualaikum, dah lama dah anda tertunggu tunggu kan siapa pemenang bertuah. HAHA . Kay senarai pemenang terdapat dibawah sebelum itu KLIK SINI dahulu. Sekian.

BARANGAN BLOG


Cursor x 2 by Atiqah Jaidin (2) (39)
Cursor x 2 by Panda Biru (41) (9)
Header (with doodle) x 1 by Oh Gerlie Doodle (6)
Header x 1 by Alin (34)

TOPUP

Topup RM5 x 1 by Mc Waniy (22)
Topup RM5 x 1 by Husna Hafiza (13)
Topup RM5 x 1 by Oh Gerlie Doodle (16)
Topup RM5 x 1 by Umaira Ishak (4)
Topup RM5 x 1 by Ana Solehah (31)
Topup RM5 x 1 by Mimiey Nafiza (8)
Topup RM5 x 2 by Farhain (1) (32)

POS

Headband x 1 by Fab Kat's Vintage (36)
Earfone x 1 by Hanna (TOP REFERRAL)
Button Badge x 2 by Merah Itu Jambu (15) (38)
Hairclip x 1 by Ashya (17)
Bookmark x 1 by Lollyshoppe (30)
OSM Book x  1 winner( 3 books) by Owh So Muslim(OSM) (10)
Handsocks Lace x 1 by Husna Hafiza (35)
Inner Tudung x 2 by Jaslina Murni (5)
________________________________________________________________________
Menuntut hadiah dengan cara berikut:-

Barangan blog-
Nama:
Hadiah yang dimenangi:
Link GA: http://zulaizat.blogspot.com/2014/01/3-in-1-giveaway-by-zulaizat-azmi.html
Link penyertaan:
Terima Kasih kerana sudi 'sponsor' GA ini dengan hadiah yang gempak. 

Topup-

Nama:
Hadiah yang dimenangi:
Link GA: http://zulaizat.blogspot.com/2014/01/3-in-1-giveaway-by-zulaizat-azmi.html
Link penyertaan:
No Telefon:

Terima Kasih kerana sudi 'sponsor' GA ini dengan hadiah yang gempak.

Pos Stuff-
Nama:
Hadiah yang dimenangi:
Link GA: http://zulaizat.blogspot.com/2014/01/3-in-1-giveaway-by-zulaizat-azmi.html
Link penyertaan:
No Telefon:
Alamat:


Terima Kasih kerana sudi 'sponsor' GA ini dengan hadiah yang gempak.

Sesiapa yang sudah membuat tuntutan sila nyatakan nombor bertuah anda anda dikotak komen, dan sebarang ketidak mahuan sponsor untuk memberi hadiah adalah tiada kena mengena dengan saya kerana sebelum GA dimulakan saya telah membuat persetujuan dengan mereka. Sila berurusan dengan mereka dengan sebaik baiknya. Tatasusila dan adab perlu dijaga tidak kira dimana jua kita berada.

Jangan lupa untuk join GA yang akan saya anjurkan pada masa akan datang . Pada yang tidak menang harap jangan berkecil hati . Dan cuba pada masa akan datang . XOXO

SILA BUAT TUNTUTAN SEBELUM 27MAC 

Top Referral 3 in 1 Giveaway by Zulaizat Azmi

Assalamualaikum .

Dengan ini diumumkan, TOP REFERRAL untuk 3 in 1 Giveaway by Zulaizat Azmi jatuh kepada.. Jeng Jeng Jeng.


TAHNIAH, boleh lah pilih hadiah apa yang berkenan dalam list hadiah. Nanti inbox saya di SINI . Saya akan berikan detail sponsor . TQ :)

Ketidak penerimaan SPONSOR untuk memberi hadiah adalah tiada kaitan dengan saya, dan jangan salahkan saya, kerana sebelum memulakan GA saya sudah PM mereka dan mereka bersetuju dan kemungkinan sponsor lambat memberi respons kerana mungkin mereka sedang bersekolah atau sibuk bekerja. :)

TOP REFERRAL diharap menuntut hadiah sebelum 9Mac2014
selepas itu harapnya memberitahu saya di ibox supaya saya dapat memberi hadiah hadiah lain kepada peserta bertuah yang lain :)

List pengumuman pemenang RANDOM.Org akan diupdate kemudian . TQ :)

3 in 1 Giveaway by Zulaizat Azmi dah Tamat

Assalamualaikum ,

3 in 1 Giveaway by Zulaizat Azmi, maka dengan ini dah berakhir malam semalam . Secara Rasmi . Buat pengetahuan, ni first Giveaway yang saya anjurkan, dan alhamdulillah walaupun tak capai sasaran, bersyukur juga sebab ada yg sudi JOIN GA ni yang disponsor oleh sponsor sponsor gempak ! Insya'allah , doakan saya insya'allah rezeki lebih dan hati dah cukup kuat saya akan buat lagi sekali GA , dengan hadiah hadiah yang awesome, dari sponsor sponsor awesome, dengan syarat yang sedikit . Hope akan datang korang join yaa, dan insya'Allah akan datang saya akan cari sponsor barang KPOP , sebab korang minat KPOP kan? hehehe , Insya'Allah , Tak janji !

Maka dengan ini, senarai peserta dah pun dikeluarkan, korang boleh lah check kot kot kalau ada salah komen lah kat entri tu ! . Kaybye,. Assalamualaikum , senarai pemenang saya akan gunakan...

-Top Referral
-Random.org

Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb


!Assalamualaikum!




3 in 1 Giveaway by Zulaizat Azmi


STICKY POST
Terdapat ralat di entri ini. Sudah diperbetulkan
DILANJUTKAN SEHINGGA
28hb Feb


ASSALAMUALAIKUM

http://4.bp.blogspot.com/-Zdrr_LA3xS0/UtOmfLs4dJI/AAAAAAAAA_w/o9R_WjWwPD4/s1600/-moon-a.jpg


Maka dengan ini akan berlangsungnya Giveaway yang pertama yang dianjurkan oleh Zulaizat dan penaja penaja yang lain. Pelbagai hadiah yang boleh dimenangi. Apa tunggu lagi ? Jom tengok syarat syaratnya.


Syarat-Syarat:
1. Merupakan warganegara Malaysia
2. Merupakan seorang blogger
3. Follow blog {ini}dan like (SILA JUJUR)
4. Buat entri yang bertajuk 3 in 1 GiveAway by Zulaizat dan tempekkan banner diatas pada entri
5. Wajib Follow, Like, Klik apa jua yang telah ditetapkan sponsor
6. Haruslah mematuhi semua syarat yang ditetapkan
7. Sponsor pun boleh join

Syarat Daripada sponsor:

(Saya, takkan kata WAJIB , akan tetapi , ini perlukan kejujuran. )

Follow Blog-
Ashya (KLIK NUFFNANG) | Ana Solehah | MIJ | Fab Kats Vintage | Anadiera | Atiqah | Oh! Gerlie Doodle | Miss Huda | Umaira | Husna | Haslin | Wanie (KLIK NUFFNANG/APA APA IKLAN) | Nazifa | Panda Biru | Farhain (KLIK NUFFNANG)  | Jaslina

Like Fanpage-








Like Gambar (Syarat Baru)
1

Follow Twitter-
 

Klik Iklan (direct link, dan blog) -
1 , 2 , 3 , 4

Add Facebook-
Lilly Lolly

Akhir sekali, doakan Admin Owh So Muslim(OSM) supaya berjaya didunia dan akhirat dan juga dalam setiap bidang yang diceburi,serta Arwah nenda admin supaya ditempatkan diakalangan orang yang beriman Insya'allah amin.

SILA JUJUR


MULA :  13 Januari 2014
TAMAT: 23 Februari 2014 (atau mungkin lambat sedikit)

Sila tinggalkan link entri penyertaan di kotak komen.
Penyertaan sekiranya kurang dari 50 peserta giveaway akan terbatal, jadi sila promosikan GA ni. 
Sebarang update akan ditaip dengan warna merah, sila alert

Review blog For January Giveaway by Nur Izyan

Hai assalamualaikum. Hihi

Today saya nak review blog blog pemenang dari GA Izyan haritu . Ha'ah GA gempak tu , hadiah best, tapi aku join, tapi aku pun tak menang . haha takpe Rezeki tahun ni hilang dah , haritu dah menang kena tipu bagai kay takpe, rezeki takde lah tukan .?

Okay ni hadiah Review for those yang menang REVIEW BLOG by ME !~ Heee

L'Feera
Haaa, tengok nama pun dah vouge . LOL . Ceh, kay klik link tu, nampak blog dia , macam ada kat dalam galaxy tu ? Haaa, banyak GA kan yang dia join ? kay korang follow dia, mungkin korang akan dapat benefits sebab kalau tengok CBOX dia ramai yang tinggalkan LINK GA kat situ. Korang boleh lah join sekali ke hape, yg penting FOLLOW dia.

Mia Ierah
Haaa, klik klik blog KPOPERS ni. Huhu seperti biasa, beliau pun rajin juga join GA . So korang pun boleh juga join GA mana yang korang rasa berkenan tu kan kan ? Blog dia guna blogskin , dan nampak kemas =)

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

1st Mini Giveaway 2014 by Shad

1st Mini Giveaway 2014 by Shad

Greetings and Assalamualaikum to all. Hasrat Shad nak buat Giveaway 
untuk tahun 2014 ni akhirnya tercapai jugak. Jemput semua join ya.


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hadiah :

Power Bank x1
T-shirt x1
Novel x2
Long Necklace x1
Shawl x1
Bracelet x4
Ellips Hair Vitamin x2
Fridge Megnet x1
Top-up RM5 x10
Top-up RM10 x3

Lima peserta pertama dan terakhir dapat hadiah misteri!



First Giveaway in 2014 by Luhan'sWife


click banner untuk join

First Giveaway in 2014 yang dianjurkan oleh Miaae Dorra yang menawarkan hadiah hadiah menarik menanti anda. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari ramai ramai memeriahkan First Giveaway in 2014 ini.

Giveaway 2014 by Farah


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Daya The Sixth's Giveaway

Assalamualaikum sahabat (:

Mari meriahkan Giveaway pertama Daya hehe


<< Klik banner untuk join >>

Mini Giveaway by www.AimanAziz.com


KLIK BANNER

January Giveaway by Vidolaaa


Klik banner untuk join

TOP REFERRAL PERTAMA DAPAT PILIH 5 HADIAH ! 
TOP REFERRAL KEDUA DAPAT PILIH 3 HADIAH ! 

Antara hadiah yang ada : Muslimah Tshirt | Tudung | Pretzel | Blouse + Skirt | Chocolate Drinks | Dress | Peplum | Mustache Brooch | Eye liner | Shiseido Mask | Shawl

Link facebook : *Wajib letak
Link Twitter : *Kalau ada
Link instagram : *Kalau ada
Link share page NFH Boutique Gallery : *Wajib letak
Link share gambar AHR Boutique :  *Wajib letak
Link promote instagram Bloom Closet : *Wajib letak

Link review Colourfull Shop Shop : *Kalau anda review
Link share page Colourfull Shop Shop : *Kalau anda share
Senaraikan 5 hadiah yang diingini : *Wajib letak

ColourfullSHopShop

Kedai shopping online yang agak HOT barang dia . haaa, korang ? Kepada yang suka berfesyen dengan stuff terkini dan nampak elegance ? haaa boleh lah singgah , tengok dan beli . Haaa , accesories, backpack, purse, tshirt, frames , aaa macam macam lagi lah , nak tengok ? Pii klik link atas tu kay awak awak yang comel gorgeus tu ! XD

Fantastic Giveaway By Syaza

Fantastic Giveaway By Syaza
Due date : 22 Mac 2014

Banyak Hadiah Menarik Menanti Anda !

Top Refferal (1 pemenang)

1 Blouse
1 Novel "Gadis Berniqab"
1 Shawl from Madinah
1 set produk kecantikan bernilai RM 40
1 helai shawl ( 2 ton )
1 Army T-shirt Nerd
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5

Top Refferal Kpopper ( 1 pemenang )

1 Peplum Blouse
1 set Exo December Fridge Magnet
1 Baju Infinite + 1 random button Exo
1 EXO Lay The Celebrity Poster
1 EXO Kai The Celebrity Poster
1 Army T-shirt Nerd
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5

Random
Skirt x 2
T-shirt Running Man x 1
Smurf Shoes Hp Plug x 1
Bantal berharga RM 50 x 1
Tudung bawal x 1
Tudung Bawal Plain x 1
Glitter Shawl x 1
1 Cathy Doll + 1 Compact Powder
Heartshape Stick x 1
Mustache Stick x 2
Cute Keychain x 2
Keychan Bear x 2
1 Hairclip + 1 Brooch x 2
4 bookmark + 2 brooch x 2
Topup RM 5 x 1
Topup RM 10 x 1
Baucer diskaun 10% x 5
Baucer diskaun RM 3 x 5
Transparent Header x 2
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5 x 1



*************************************************************

Review Khas Elvee Exclusive Closet

Elvee Exclusive Closet menjual pelbagai jenis pakaian yang sangat cantik dan membuatkan anda sentiasa tampak
bergaya . Harga pakaian yang dijual semuanya amat berpatutan . Antara salah satu koleksi Elvee Exclusive Closet
ialah Princess Maxi Dress . Ala-ala princess gitu :)

Photo

Berminat ? Lekas hubungi Elvee Exclusive Closet di Facebook .

*************************************************************

Butiran Diri Saya

Nama Fb : Zulaizat Azmi II (SINI)
Nama Twitter :  @ZULAIZATAZMI
Nama Instagram : ZULAIZATAZMI

Syarat Longgar :

Link share gambar ElveeCraft : SINI
Link Join Giveaway Luhan Wife : Tiada
Username WhoAA : Tiada

Kalau korang tak buat syarat longgar tu pun takpe :)


MIMI'S FIRST GIVEAWAY!♥

Assalamualaikum


1. Kumpulan kpop yang you minat and why?

i) Boy group
EXO, walaupun depa ramai, lagu diorang pelbagai, sebagai contoh , XOXO, Growl, MID semuanya berbeza kay nada dia .. Best

ii) Girls group
Semestinya SNSD, hehe , Selain daripada member diorang yang cantik cnatik tu terutamanya YOONA, lagu diorang pun tiut je dengar , Gee, (comel je video klip diorang) The Boys(woo, serius for me ni lagi dia paing awesome HOHO)


2. Kumpulan kpop yang you tak minat. Why?

i) Boy group
Super Junior kut , tah lah lagu diorang pun macam tak meleTOP je. AHAHA ..

ii) Girls group
Crayon Pop, sebab nampak depa macam terlebih gedik. ngehneghnegh..Pastu terlampau terdedah pakaian diorang


3. Best korean song and drama.
Korean song, SNSD - The Boys

Drama- Boys Over Flower ( Geum Jan Di, Ga Eul,Gu Jun Pyo, Ji Hoo, tah pastu Kimbum(nama asal) dengan sorang lagi haha tah tak tahu nama sape? haha) Dia punya cerita banyak konflik kay lagipun yang tunang Jun Pyo(yang tak jadi kawin) cantik and Ga eul juga .. :P



4. Member Running Man you like. Why? (For RM calendar. This is serious limited edition.) 
Gwang Soo, haha , selain dari perwatakan dia yang macam kebengongan tu ,tapi dia kelakar dan kadang kadang dia licik, dna kadang kadang kesian juga ngan dia asyik kena marah . HAHA , tapi dia tabah okay lahtu , Tapi seriusly , kalau dia takde kat RM , rancangan tu mesti BOSAN !


tu sahaja kbye ..