The Liebster Award

Assalamualaikum ,



Hai, haha, senarnya kan kita pun tak tahu benda ni apa . Haha takpelah kita tak kisah. Macam best je soal jawab ni kan. Hihi TQ to faz sebab sudi tag saya dalam entri dia :) Terima kasih . Hikhik sebenarnya dah perasan lama, tapi tak tahu nak buat apa. Haha.

Kay, i'll anwers your questions.

  1. List 3 favourite books you've read
  2. What's your favourite color?
  3. Do you prefer blue pen or black pen when doing your school homeworks?
  4. What's your height?
  5. What's your weight? <:
  6. Your birthdate?
  7. What do you think about me? //sorry if this question kinda annoying + deleted last question//
  8. List top 5 favourite site
  9. Do you enjoy watching horror movies or romance movies?
  10. Do you talking with friends outside or chatting using sosial networks?

My answers.

  1. Andai itu Takdirnya(by Siti Rosmizah) Lafazkan Kalimah CIntamu(By SIti rosmizah so) Impian I-Finalle(by Ain Maisarah)
  2. Blue. Tersangat lah sweet dan menangkan warna soft blue.
  3. blue pen, sebab kalau guna black pen tulisan I tak sesuai nak tulis kat buku, kalau surat okay black pen.
  4. 159cm maybe
  5. Dah lama tak kira , 55kg and above
  6. 13th May 1999(Batch 99, PBSMR first year, omaigad risaunya) XD
  7. Haha, kreatif. Tak sombong kut. Hihi
  8. blog orang , atiqah jaidin's blog,pinkizluv,merah itu jambu, nabihahj0urnal, and my friend's blog.
  9. both, sebab tengok masa, haha kalau rasa dah happy sangat hidup kat dunia ni time tu, memang nak tengok horror movie, tapi time tengah rasa putus asa, rasnaya nak tengok romance movie. Lagi lagi kalau romance movie +  kelakar movie(haaa tak tahu nak cakap ape dalam inggeris)
  10. mana mana pun bisa kok si.. Haha 

Done, Haha Dan saya tak tahu nak buat apa. Kihkihkih.

1 ulasan:

Zack berkata...

Thank you haha ^^