Sponsor Duo Giveaway by Azlan & Syara (Nabilah)

Assalamualaikum,

hai, JUMPA LAGI, Harini rasa nak review ngan bagi cursor sekali untuk pemenang. Hekhek. Ada masalah ke ? Takde kan. Hehe . SO ... :P


LINK BLOG
Hikhik, dah tengok dah blog beliau . Hehe sebenarnya warna skin blognya tidaklah warna ungu, tah apahal tak tahu masalah blogger ni tetiba jadi camtu. Hehe , sebernanya masuk blog beliau , aaah warna nya lembut je senarnya , kiut jaa. Haha . Nak dikatakan kalau korang bosan boleh juga jejak blog ni, sebab tuan blog ni rajin join ga , kan nabilah ? ahaha . Kay tuje , apa apa korang singgahlah sana yaa :D TQ . byee .

Ohh lupa ni cursor yang saya sponsor . :)

http://2.bp.blogspot.com/-Okm8nscFynQ/UrespqLUCaI/AAAAAAAAA9M/ByG42ZzGH5U/s1600/Cursor+SPonsor+Azlan+11.png

Hmm, okay kepada nabilah , kalau Cursor tak fit gtaw eh . :D TQ . :) Terima kasih sudi terima kursor dan hadiah yang tak seberapa ni :D

2 ulasan:

Nabilah Lokaman berkata...

Hehe . Makasih ya :)

Zulaizat berkata...

hikhik Okay ..