Sponsor Awesome December Giveaway by Mazni (Arrien)

Assalamualaikum,

Semalam hehe,dapat lagi mesej dari pemenang Awesome December Giveaway by Mazni. Hehe seperti biasalah , hadiah yang disponsor oleh aku memang tak seberapa, rasa malu pun ada lagi lagi untuk kak arrien. Hehe, aku rasa kornag yang baca ni pun maybe dah kenal kan kak arien ? Huhu, yelah , aku yang tak seberapa kena taja cursor je pulak tu untuk blog kak arrien . haha malu gila rasa . Takpe . Insya'allah nanti bila aku dah cukup duit boleh lah aku sponsor hadiah best best sikit.

So, saja nak review sekali.

http://arrienlove.blogspot.com/


So, amacam dah pergi.. ? Hehe Cantik kan . Kebetulan aku pun memang suka warna kelabu kelbu nak ke hitam so dia macam attractive sangat . Hihi. Lagi satu , dekat blog kak arrien ni banyak GA tahu yang beliau join. So korang yang takde kerja memang boleh lah singgah blog kak arrien tengok GA mana yang tengah jalan join, sebab admin pun selalu join GA berdasarkan blog kak arrien. hehe . So kornag boleh lah eh . Kak Arrien pun pembuat blogskin , comel comel gitu. Tapi rasnaya templat yang kak arrien pakai sekarang denim kot, tah tapi macam blogskin pun ada . Huhuhu Tak tahulah . Header blog tu pun simple tapi menarik :D Huhu So tak tahu nak komen apa dah . Haha Memang DAEBAK ah kan. :P

so, ini cursor yang saya dah buat untuk akak :D


http://2.bp.blogspot.com/-R-7UMhlyrh0/UrZcW1_0rAI/AAAAAAAAA8w/13FcK1xx2mg/s1600/Cursor+Sponsor+Arrien.png


jadinya kak arrien . hehe nak ambil ambil lah , sebab akak punya blog pun cantik, cursor akak pun dah own made by akak, rasa malu pula. Huhu . LOL . Kay tu je kaybye :D

2 ulasan:

Arrien::@man!:: berkata...

Haha, tq so much sbb review blog akak :D nanty akak guna cursor yg awak buat tu :)

Zulaizat berkata...

Huhu. Okay kak . terharunyaaa. Hihi