Sponsor Awesome December Giveaway by Mazni (Miza)

Assalamualaikum ,

So semalam memang seharian tak onnline , dah malam baru buka FB . Dan nampak ada mesej rupanya mesej dari pemenang Awesome December Giveaway by Mazni . hehe . Tahniah pemenang . Soo ini pemenangnyaa.. saja nak review .



LINK BLOG BELIAU
Soo, dah tengok dah blog diaa ? Haa  , masuk masuk . alololo chomelnya blog dia. huhu , blog penuh dengan segala cerita . Tapi memang ohsem , baca cerita blog beliau insya'allah pahala pun dapat . Setiap entrinya banyak dengan pujian pujian ke-atas-NYA . Insya'allah . kan , soo . Barang yang ditaja oleh admin hanyalah cursor.. Yang review ni saja je . hehehe .

Soo ini cursor nya cik miza :)

Cursor pertama

http://1.bp.blogspot.com/-qlCDGAw5N8Q/UrJ8L7SHhxI/AAAAAAAAA8M/v0-9GQ-nQCI/s1600/cursor+sponsor.png


Cursor kedua dan yang dah dipuas hati. haaa


http://4.bp.blogspot.com/-lhCfpD0mmS8/UrJ8hhysZyI/AAAAAAAAA8U/NOKa6eVX1qQ/s1600/cursor+sponsor+chokie.png

Hehe , kepada pemenang , ambillah mana yang berkenan yaaa . Sekian tu je Assalamualaikum..

2 ulasan:

Nur Hamizah berkata...

Subhanallah, Alhamdulillah, Allahhuakbar. Segala puji-pujian hanya bagi Allah :') Alhamdulillah ya Allah. Terima kasih zul. ^_^ Insyaallah nanti kalau ada masa miza buat entry. Maaf lambat singgah. Buat masa ni mood dalam kesedihan ^^" Allah. Moga Allah berikan kekuatan :') Aamiin.

Zulaizat berkata...

Ohh okay takpe. Hikhik tak perlu susah susah. Oh okay okay , semoga dapat menstabilkan mood semula yaaa. Insya'allah , aminn