Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

Assalamualaikum


Hai Kak Lyssa , Kak Lyssa nak tahu blog kita dah berapa tahun ? Huhu . 

Blog kita dah 4 tahun , tapi 2 tahun tu tak aktif dan blog tersangat hodoh . Dua tahun lagi tuh baru pandai edit blog dan baru rajin ber-blogging,blogwalking,join segment or GA . Huhu . 

Blog kita lagi tu dari blog akak , tapi blog akak lagi FEMES dari kita . Congrats Kak :D
Anyway, saya pun ada pakai tuto dari akak . OhSEM~

Saya Tag ................................ Kak Deno , Kak Atiqah , dan Kak Safiena./ Saya tag kat CBOX mereka.

2 ulasan:

Cik Fie berkata...

Salam . Saya dari GA yang sama . Jemput follow blog saya :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

nurakmalina julaihee berkata...

jemput visit n follow blog sy. tq :)

http://nurakmalina.blogspot.com/