January's Giveaway by Nurizyan & Farisah

ASSALAMUALAIKUM


CLICK BANNER


Hai, sekarang buat apa ? Bosan right ? Sekolah nak dekat. mood pun luntur dah kan. Sabar sabar. Sementara tengok TL twitter, facebook or whatever yang membosankan tu. better join GA ni. Haha, hadiah yang tersangat awesome. Hikhik, tak percaya ? klik { sini } .

Haaa. dah tengok. then tengok syarat syaratnya, simple je kan .? haha , tak tipu. Serius, ya lah, memanglah ada kena follow blog twitter apa semua, sebab ni GA yang meminta sponsor, lainlah kalau Admin yang anjurkan dan admin yang sediakan hadiah rite ? tapi takpe, rasanya simple je Syarat dia dan mana tahu kalau menang , EXO stuff, Kpop Stuff ke kan ? Memang seriously kedebaboom awesome. Why Bother bother ? LOL *Terpengaruh masterchef abaikan*.

So apa tunggu lagi, klik dan baca syarat , ikut syarat insya'allah boleh menang . Lagi satu yang unik juga GA ni, pemilihan pemenang berdasarkan tiga cara iaitu :- Top Referral, Entri Kreatif, Random.org .

Haa, so aku rasa korang pun boleh faham kenapa aku taip entri GA ni bukan main panjangn dan tak masuk akal.Haha , kan kan kan ? Tapi act , aku tegoda lagi l;agi bila tengok hadiah kat random yang EXO pencil box. Gila Awesome :) muahaha . Kalau lah boleh pilih hadiah . Waow~ Haha, So, apa lagi join lah kay :*

Kaybye assalamualaikum..

Saya sponsor, untuk cursor x 2 dan review x2 :)

1 ulasan:

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad berkata...

Selamat bersegmen & Gud Luck.. ^^ datang sini nak berkela jap.. :)

Jemput join GA SHawal.. :D >>> AwesomeJanuaryGiveaway