Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !

Bismillahhirrahmannirrahim..

ASSALAMUALAIKUM,
HahaXD, harini aku selak selak blog orang , dan terjumpa satu Giveaway.. Macam menarik dan aku pun tertarik, maka dengan ini, aku menarik diri aku untuk join GA ni. hHAHA . Best best . Apa yang bestnya? Hehe. Ofcorse lahh , Syaratnya yang mudah, dan hadiah dia memang BEST :) Auwmmm :D Nak join jugak ? Pun boleh :D



KLIK *maaflah, tak pandia backlink.

Kay, syarat semua dah tertera disitu. Klik dan join okeh, tak salah pu mencuba :) Mana tahu anda salah seorang yang terpilih untuk memenangi satu hadiah dari situ XD.

Hmm , tapi kan kak . Saya tak boleh follow kat Insta , sebab saya takde akaun Instagram . Hmm , tapi twitter dan blog semua saya dah follow , harap penganjur boleh terima penyertaan saya

Sekian teirma kasih :D

1 ulasan:

Miss Anonymous berkata...

Singgah sini,
Dari segmen yang sama,
Kpoppers Giveaway By Nanafana And Arina Azman !
Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
September Giveaway By KasihLestariAbadi