T-SHIRT I ❤ BLOGGING GIVEAWAY!

Assalamualaikum .. Satu lagi GA , disertai . Hikhik :)



Klik Banner
Bermula 16 September - 23 September 2013

Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !

Bismillahhirrahmannirrahim..

ASSALAMUALAIKUM,
HahaXD, harini aku selak selak blog orang , dan terjumpa satu Giveaway.. Macam menarik dan aku pun tertarik, maka dengan ini, aku menarik diri aku untuk join GA ni. hHAHA . Best best . Apa yang bestnya? Hehe. Ofcorse lahh , Syaratnya yang mudah, dan hadiah dia memang BEST :) Auwmmm :D Nak join jugak ? Pun boleh :D



KLIK *maaflah, tak pandia backlink.

Kay, syarat semua dah tertera disitu. Klik dan join okeh, tak salah pu mencuba :) Mana tahu anda salah seorang yang terpilih untuk memenangi satu hadiah dari situ XD.

Hmm , tapi kan kak . Saya tak boleh follow kat Insta , sebab saya takde akaun Instagram . Hmm , tapi twitter dan blog semua saya dah follow , harap penganjur boleh terima penyertaan saya

Sekian teirma kasih :D

Oh September Give Away-By Safiena


So, sekian lama tak mengupdate kat sini, akhirnya .. Haha . nak juga update , sebab apa ? Sebab aku sayang korang semua . HAHAHA , LOL , kay sila muntah . Dan aku join satu GA ni. Hadiah dia memang macam best . Bukan macam , tapi memang best . Hehe . Nak tahu hadiah dia apa ? Sini..

Hadiah GA

Apa lagi ? Nak join , pun boleh . takde limitasi pun kat GA ni.. Hikhik . Nak tahu link dia apa ? Sini..

Sat eh , aku tulis panjang panjang ni dah lupa syarat dia hape. jap aku baca , dan aku nak lunaskannya . Haha . Yang korang nak tau syarat dia ? Semua dah tertera kat situ , just ikut je... Hikhik , SYarat yang kena follow semua tuh , semua dah siap . cuma ada sat masalah , aku pun tak tahu pesal. Blog Problem kut . And BTW ,

 Bagi 3 perkataan yang menggambarkan diri anda? Cth : comel, penyayang, gedik..
Haaa , Tudiaaa , Hahaha. LOL . Untuk menggambarkan diri saya .. : Pemalu bila jarang jumpa tau tak pernah jumpa, Periang kat sekolah habis satu sekolah guwa tegur, hmmm , pencinta . Haktuih . HAHAHA . Kay , tuje :P LOL .

Kemudian, 
Lukis doodle sendiri dan & buat penerangan ringkas mengenai doodle tersebut.*Kalau tak pandai buat doodle, peserta boleh nyatakan siapakah doodler yang paling kamu minati.*

SO, disebabkn aku tak pandai nak melukis doodle, yang cantik macam kak safiena , jadi saya dengan ini memilih syarat no.2 . Hmmm , Okay , doodler yang saya minati ada banyak . Tapi disebabkan oleh PALING saya minati, saya suka Kak Safiena sendiri . Hehe .  Paling suka doodle kahwin ni, kemas dan cantik :)


Sampaikan , mak tittew pun tengok dan kata cnatik . Harharhar, ni buka isu bodek or apa apa . Ini kenyataan :)

Maka dengan ini, siaplah sudah penyertaan saya , dan insya'Allah , tak silap mata memandang semua syarata dah dipatuhi , dan cuma ada problem bahagian memfollow tu je.. Dan dah pun diberitahu keada penganjur GA ni. Hehe . Sorry kak . Hmmm ,..

Jadi , itu saja , sekian teirma kasih :)

Yang Benar,
Zulaizat Azmi.