Sengal ?

haaaa ? Kesengalan apakah ? *ceh* .Actually dah takde idea nak update apa.So,tadi buka Ask.Fm aku yang telah sekian lama tak dibuka XD.okaylah,macam biasa , dah ask.fm mesti lah ada question.Kay,direct kay.

Bila aku buka nampak 100 question*bajet hotstuff*.Haha takdelah.dalam 11 soalan je.kay 9 dari 11 , semua dah jawab tinggal lagi dua soalan , korang nak tahu soalannya apa .*aku pun pelik juga,tu bukan soalan but statement* ...

Pergh,,terkejut tahap badak aku baca benda alah tu.Nak kata bangga adalah juga,tapi aku rasa ada org dajjal. Sekarang ni bukan main ramai lagi hatters bukan ? Soo,saya ingin menasihatkan anda semua semua semua . tidak kira girls or boys . SILA JANGAN NAK MEMBANGGA SANGAT KALAU ADA ORANG YANG BUAT MACAM GINI KAT KORANG, Ini kerana , SEKARANG NI SUNGGUH RAMAI MANUSIA YANG BERJIWA PELIK XD.

Masalahnya sekarang ni,post aku ni apahal ? Apa yang menarik sangat dengan post aku ni ? Mesti korang rasa annoying kan ? haha , kay aku faham . Takpe , aku pun dah rasa annoying juga dengan entri aku kali ni .TAPI aku mohon snagat kepada orang yang buat benda ni semua , tolonglah berhenti buat benda tak betul ni.Banyak lagi benda yang korang boleh buat dari buat benda alah yang tak masuk akal ni. Kay baik baca novel,nangis nangis dari kau nangis sebab aku yang buat kau nangis*hahahaha**Evil Laugh* XD . kaybye . mintaa maaf kalau ada yang tersinggung.Just aku nak minta ,TOLONG BERHENTI*DAH ULANG*..........

ASSALAMUALAIKUM semua . bye .. *KEHABISAN IDEA BEBERAPA HARI INI*


Tiada ulasan: