AJL 27

Uyayayaya,ngantuksnyaaaa.Kay takpe , dah minum air teh.Kay nyamannya pagi ni. Bila udara segar menembusi rongga hidung yang kembang..Argghh ! Nikmatnya pagi. Subhanallah.

Kay,Selamat pagi you alls(kepada yang baca pagi) Selamat petang you Alls(kepada yang baca petang) Selamat malam kepada yag baca post ni diwaktu senja XD..Haaaa, tengok title tu . Cuba sebut .... AJL 27. haaaaa,HOT bukan benda alah tu . haha . Soo,semalamkan bermulanya pentas final AJL 27 .Ahakss,memang best semalam dah macam org nampak GHOST . LOL,takdelah .

Direct kay , dah ada pertandingan,mesti ada juara .Soo , aku rasa korang semua pun tahu kan ? Yang juaranyaaaaaa adalahhhh ............. "Terukir Di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu" ............... Siapa lagi kalau tak ........


Yuna , Komposer dan pencipta lirik dan lirik itu semua datangnya dari Tuhan .Coz what ? Sebab semua yang terjadi datangnya dari ALLAH S.W.T. .Yuna , semua org tahu kan , yang Yuna kan sekarang tengah meletop kedebush kedebash dekat LA(Lebuh Ampang) LOL,takde lah ..LOS ANGELES . Soo , dia tak dapat nak ikut serta AJL kali ni , so dia ganti dengan .......... sebab pengurus Yuna sendiri yang beri kepercayaan kepada Aizat untuk mendendangkan lagu tersebut*Haaaa , bila sekali baca ayat tu , dah macam aku masuk Melodi dah eh*

Zulaizat , eh silap Aizatt . Haha , penyanyi yang diberi kepercayaan oleh pengurus Yuna untuk mendendangkan lagu Terukir di Bintang.Perghh , memang santai , dan sangat ....... PELIK . Iya lah cuba tengok Aizat lelaki , Yuna perempuan .Tak ke bezanya suara diorang . Haha , Kay backtothetopic,Aizat nyanyi lagu Terukir Di bintang yang sebelum ni dinyanyikan oleh YUNA,memang org semua akan tergelak bila dah jadi macam ni . Tapi apa tahu . Bila dia diumumkan Juara AJL 27 , Aku rasa di pun tak sangka , dan ramai orang tercengang bukan ? Dan ramai yang nak pertikaikan . eh what ? Itu keputusan juri , dan korang kata suara Aizat yang tak sedap*tapi bukan aku yang kata* bukan lagunya , soooo . Yang dipertandingkan sekarang Lagunya bukan suaranya ..XD *LOL,EMO* Aizat bawa lagu tu pun aku rasa okay..Santai Rileks dengan cawan nescafe dia . AhaksXD.Anyway , congratz Aizat . Dan jangan lupa bersyukur pada Allah . XD

Soo korang dah tahukan juaranya , "Terukir DI BINTANG" jadi apa korang tercegat lagi kat sini ? Haaaaa .... Ohh tak tahu result penuh ? kay aku taip..

Juara : Terukir di Bintang
Naib Juara : IDOLA
Ketiga : Ku Akui
Persembahan Terbaik : Teman Pengganti
Vokal Terbaik:Hafiz

Cerita pasal persembahan terbaik , Teman pengganti , memang ringkas gila di punya stage waktu tu . aku rasa teman pengganti pun layak juga nak menang jadi JOHAN , tapi sgalanya dah tertulis kan .. :) Redha . XD

Kaylah malas nak cerita pasal benda alah ni . haha . Kaybye , assalamualaikum .. maaflah kalau ada yang tersinggung baca entri ini XD


Tiada ulasan: