Tomodachi Big Giveaway


Assalamualaikum

KLIK BANNER UNTUK JOIN

GA ini ditaja khas oleh tiga bestfriends (Tomodachi) iaitu Syiera, Lienda dan Nurfarahain serta rakan sponsor yang sememangnya daebak seperti Butik Pinkku, Farhan Kerewx, Blog Ieta, Diari Jejaka Hangat, De Apple, Isamuddin Isa, Imtiyaz Asyar Enterprise, Asnawi Hassim, Beutskin Essence Datyn Mia, Ana Ahmad, Beautyshoppe Murah&Ori, Butik SofeaFiqa, Opzzpinky, Vitamin Kesihatan E-shoppe & Mummy Rara Healthy.

DUE DATE: 30 JANUARY 2014

**************************************************************
REVIEW KHAS BUTIK PINKKU


Butik Pinkku menjual pelbagai jenis tudung, shawl etc yang sangat cantik dengan harga yang berpatutan. Kebanyakan material yang digunakan berkualiti dan comfy. FYI, butik pinkku sedang mengadakan promosi gila-gila. Guess what? Shawl Anya hanya RM10/Sehelai !!!!!

Apa tunggu lagi? Dapatkan sekarang.

Contact:
FB Page: Butik Pinkku
Website: Butik Pinkku

Cantiknya Banner itu.

EXO album, Miracle in December CHinese Version , Halfmoon Shawl. Thats all TQ .. :D

Senarai Hadiah For My First Giveaway

Assalamualaikum

Seperti yang korang tahu, pencarian Sponsor untuk GA saya dah tamat, soo, jomlah tengok hadiah apa yang bakal diterima pemenang nanti

KLIK SINI

Maaflah Sedikit sahaja hadiahnya. Haha Takpe, ini pun rasanya dah cukup awesome hadiha yang ditaja oleh sponsor, lagipun ini cuma nak timba pengalaman buat GA sendiri, nak tahu macam mana susahnya penganjur nak buat ga, kan, selalu join join join, tapi tak pernah buat. Ni Nah hamik kau. 

Apa apa jelah . haha BTW, harap sangat sangat insya'allah GA ni akan mendapat sambutan dan galakkan dari bloger blogger :D Nanti Join tahu stay tuned. Insya'allah GA ni akan bermula pertengahan bulan JANUARI ini.

STAY TUNED kay.. :*

The Liebster Award

Assalamualaikum ,



Hai, haha, senarnya kan kita pun tak tahu benda ni apa . Haha takpelah kita tak kisah. Macam best je soal jawab ni kan. Hihi TQ to faz sebab sudi tag saya dalam entri dia :) Terima kasih . Hikhik sebenarnya dah perasan lama, tapi tak tahu nak buat apa. Haha.

Kay, i'll anwers your questions.

  1. List 3 favourite books you've read
  2. What's your favourite color?
  3. Do you prefer blue pen or black pen when doing your school homeworks?
  4. What's your height?
  5. What's your weight? <:
  6. Your birthdate?
  7. What do you think about me? //sorry if this question kinda annoying + deleted last question//
  8. List top 5 favourite site
  9. Do you enjoy watching horror movies or romance movies?
  10. Do you talking with friends outside or chatting using sosial networks?

My answers.

  1. Andai itu Takdirnya(by Siti Rosmizah) Lafazkan Kalimah CIntamu(By SIti rosmizah so) Impian I-Finalle(by Ain Maisarah)
  2. Blue. Tersangat lah sweet dan menangkan warna soft blue.
  3. blue pen, sebab kalau guna black pen tulisan I tak sesuai nak tulis kat buku, kalau surat okay black pen.
  4. 159cm maybe
  5. Dah lama tak kira , 55kg and above
  6. 13th May 1999(Batch 99, PBSMR first year, omaigad risaunya) XD
  7. Haha, kreatif. Tak sombong kut. Hihi
  8. blog orang , atiqah jaidin's blog,pinkizluv,merah itu jambu, nabihahj0urnal, and my friend's blog.
  9. both, sebab tengok masa, haha kalau rasa dah happy sangat hidup kat dunia ni time tu, memang nak tengok horror movie, tapi time tengah rasa putus asa, rasnaya nak tengok romance movie. Lagi lagi kalau romance movie +  kelakar movie(haaa tak tahu nak cakap ape dalam inggeris)
  10. mana mana pun bisa kok si.. Haha 

Done, Haha Dan saya tak tahu nak buat apa. Kihkihkih.

End year Giveaway by Hananabyllah dan Kawan Kawan

Assalamualaikum


CLICK BANNER Untuk Join.

Hai Hahaks, confirm bosan dah kan tengok nama blog aku je terpapar kat reading list blogger dashbord korang, sukatilah. Bosan sangat takde kerja. Haaaaaa, Kau tengok GA, ni nampak banner dia simple kan ? Tapi seriuslah , banyak gila hadiah yang boleh korang menang insya'allah .. Kalau ber-rezeki. Nak tengok hadiah dia ? Jangan kau kata Banner tak menarik kau taknak join, penumbuk satgi. LOL EH comel apa ada panda.. Kita suka panda, lagi lagi kalau dulu gi KLCC mesti nak naik panda yang goyang goyang tu. eii Geram. HAHAHA, NAH HAMIK. BTW, join tahu lagi harini jelast . JOIN JOIN~

    Hadiah
    • CJ7 Convo by Syifaul Saira + Shawl by Amirah Azman *Non Kpopper Top Referral*
    • Album (may choose) by Shaza Kpop Online Shop *Kpopper Top Referral*
    • Keychain Felt Pou by Hidayah untuk 1 peserta dengan entri paling kreatif
    • Keychain Felt Pou by Hidayah untuk 1 peserta dengan blog paling menarik
    • Voucher 10% di Eymasu And World Craft untuk SEMUA PESERTA!
    • Voucher 10% di Jasple Boutique untuk SEMUA PESERTA!
    • Voucher 10% di Unlimited KShop untuk SEMUA PESERTA!
    • Brooch by Eymasu Craft untuk 5 pemenang (2pcs seorang)
    • Shawl Glitter+necklace untuk 1 pemenang
    • Beg by Mommy As Blog untuk 2 pemenang 
    • Lip Tint by Sheila Eiman untuk 2 pemenang
    • Couple Watch by Areena untuk 1 pemenang 
    • Hand Fan Exo-K by Tia Kpop Shop untuk 3 pemenang
    • Exo Cards by Panda Kpop Shop untuk 2 pemenang
    • Kpop Sticker by Unlimited Kshop untuk 2 pemenang
    • Cute Notebook by Unlimited Kshop untuk 2 pemenang
    • Voucher RM5 by Unlimited Kshop untuk 5 pemenang
    • Voucher RM5 by AH Kpop Shop untuk 5 pemenang
    • Topup RM5 by GS Closet untuk 4 orang
    • Topup RM5 by Siti Hajar untuk 3 pemenang
    • Topup RM10 by Maisarah untuk 2 pemenang
    • Topup RM10 by Fatin untuk 1 pemenang
    • Header by AtiqahJaidin untuk 2 pemenang
    • Header by hanaNabyllah untuk 4 pemenang
    • Header by Farah Wahidah untuk 3 pemenang
      sooooooooooo, For me, I choose, EXO card, kpop sticker, and others tak kisah :D
      *Imma, dont care, haha can be unkpopers, can be kpopers. :)

2013 End Giveaway By Queen Typo

Assalamualaikum


CLICK BANNER
Tak salahkan laki Join. LOL HAHA


January's Giveaway by Nurizyan & Farisah

ASSALAMUALAIKUM


CLICK BANNER


Hai, sekarang buat apa ? Bosan right ? Sekolah nak dekat. mood pun luntur dah kan. Sabar sabar. Sementara tengok TL twitter, facebook or whatever yang membosankan tu. better join GA ni. Haha, hadiah yang tersangat awesome. Hikhik, tak percaya ? klik { sini } .

Haaa. dah tengok. then tengok syarat syaratnya, simple je kan .? haha , tak tipu. Serius, ya lah, memanglah ada kena follow blog twitter apa semua, sebab ni GA yang meminta sponsor, lainlah kalau Admin yang anjurkan dan admin yang sediakan hadiah rite ? tapi takpe, rasanya simple je Syarat dia dan mana tahu kalau menang , EXO stuff, Kpop Stuff ke kan ? Memang seriously kedebaboom awesome. Why Bother bother ? LOL *Terpengaruh masterchef abaikan*.

So apa tunggu lagi, klik dan baca syarat , ikut syarat insya'allah boleh menang . Lagi satu yang unik juga GA ni, pemilihan pemenang berdasarkan tiga cara iaitu :- Top Referral, Entri Kreatif, Random.org .

Haa, so aku rasa korang pun boleh faham kenapa aku taip entri GA ni bukan main panjangn dan tak masuk akal.Haha , kan kan kan ? Tapi act , aku tegoda lagi l;agi bila tengok hadiah kat random yang EXO pencil box. Gila Awesome :) muahaha . Kalau lah boleh pilih hadiah . Waow~ Haha, So, apa lagi join lah kay :*

Kaybye assalamualaikum..

Saya sponsor, untuk cursor x 2 dan review x2 :)

HALLYU WAVES GIVEAWAY by Putry Mirah and Rifa Sparrowz

Assalamualaikum


NAK JOIN BOLEH TEKAN BANNER

Hai guys , Ini adalah Hallyu Waves GiveAway yang dianjurkan oleh Putry Mirah dan Rifa Sparrowz.
GiveAway yang berkonsepkan Korean Pop {{KPOP}} . Contohnya EXO dan lain-lain . 

GiveAway ni menawarkan hadiah-hadiah yang menarik . 

Top Referral : Baju KPOP {{ MISTERI }} *ikut nasib 

Tempat pertama : Beg KPOP { SUPER JUNIOR } dan Button { SNSD }
Tempat kedua : Poster { BIG BANG } dan Poster { EXO }
Tempat ketiga : Header KPOP (Pilihan pemenang) { seorang  pemenang } 
Tempat keempat : Cursor nama (Pilihan pemenang) { dua pemenang } 
Tempat kelima : Blog Review { lapan pemenang }
Tempat keenam : Bloglist { lapan pemenang } 

JOM JOIN RAMAI-RAMAI . JANGAN LEPASKAN PELUANG
AKAN TERBATAL JIKA KURANG DARI 30 PESERTA

NewGiveaway By Sh.Amarina and Amila



JOM TERJAH : BEST SEO CONTEST FOR THIS YEAR! ==► CONTEST SEO ERIDY

GA ini bermula pada 27 Dec 2013 - 27 Jan 2014 dan tamat tepat jam 12 malam pada 27 Jan 2014. Pemenang akan diumumkan pada 30 Jan 2014. GA akan terbatal apabila tidak melebihi 50 peserta. Hadiah menarik menanti anda semua !! Jom join semua :)
Mencari 33 pemenang bertuah

Hai, assalamualaikum .

Kpoplicious Online Shop, mestilah dan semestinya menjual barang kpop, atau kpop stuff lah kan class sikit bunyi nya. Banyak barang kedai ini jual, antaranya lah kan ,, EXO, RM, SNSD, SHinee , Teen top, beast ect. Hikhik. Harga berpatutan juga :) So korang boleh lah cuci mata nak tengok KPOP stuf dan beli . yaa kat KSHOP onnline ini . {sini}
D'Orchidcharm , haaa kedai ni jual dressing perempuan lah kan, haha such as, shawl, blouse, baju kurung, skirt apa apa jelah unutuk perempuan. Haha , So, kepada perempuan or sesap yang suka window shooping (yeke?) haa boleh ahh ke kedai onnline ini. { sini }

Awesome Giveaway by Miaae Dorra

CLICK BANNER UNTUK JOIN

Awesome Giveaway yang dianjurkan oleh Miaae Dorra yang menawarkan hadiah hadiah menarik menanti anda. Kami mencari seramai 10 orang pemenang. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari ramai ramai memeriahkan Awesome Giveaway ini. { senarai hadiah }

Star Stella ( Shawl Seller )

Assalamualaikum .

Hai , rajinnya haku update harini. Hehe . Hai nak promosi samtin ni. kepada semua gegurl diluar sana yang memang minat akan SHAWL, boleh lah like, singgah, jenguk, dan beli kat sini.


Semua shawls yang dijual dibuat drpd kain Japanese Chiffon yang berkualiti.. 
Mudah dibentuk dan tidak panas... terdapat plain shawl, duo colored shawl dan trio coloured shawl.... 
Hikhik, jadi apa tunggu , klik dan beli lah ya :D

Sponsor Duo Giveaway by Azlan & Syara (Nabilah)

Assalamualaikum,

hai, JUMPA LAGI, Harini rasa nak review ngan bagi cursor sekali untuk pemenang. Hekhek. Ada masalah ke ? Takde kan. Hehe . SO ... :P


LINK BLOG
Hikhik, dah tengok dah blog beliau . Hehe sebenarnya warna skin blognya tidaklah warna ungu, tah apahal tak tahu masalah blogger ni tetiba jadi camtu. Hehe , sebernanya masuk blog beliau , aaah warna nya lembut je senarnya , kiut jaa. Haha . Nak dikatakan kalau korang bosan boleh juga jejak blog ni, sebab tuan blog ni rajin join ga , kan nabilah ? ahaha . Kay tuje , apa apa korang singgahlah sana yaa :D TQ . byee .

Ohh lupa ni cursor yang saya sponsor . :)

http://2.bp.blogspot.com/-Okm8nscFynQ/UrespqLUCaI/AAAAAAAAA9M/ByG42ZzGH5U/s1600/Cursor+SPonsor+Azlan+11.png

Hmm, okay kepada nabilah , kalau Cursor tak fit gtaw eh . :D TQ . :) Terima kasih sudi terima kursor dan hadiah yang tak seberapa ni :D

MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 5

ASSALAMUALAIKUM , lama tak join GA .

Sponsor Awesome December Giveaway by Mazni (Arrien)

Assalamualaikum,

Semalam hehe,dapat lagi mesej dari pemenang Awesome December Giveaway by Mazni. Hehe seperti biasalah , hadiah yang disponsor oleh aku memang tak seberapa, rasa malu pun ada lagi lagi untuk kak arrien. Hehe, aku rasa kornag yang baca ni pun maybe dah kenal kan kak arien ? Huhu, yelah , aku yang tak seberapa kena taja cursor je pulak tu untuk blog kak arrien . haha malu gila rasa . Takpe . Insya'allah nanti bila aku dah cukup duit boleh lah aku sponsor hadiah best best sikit.

So, saja nak review sekali.

http://arrienlove.blogspot.com/


So, amacam dah pergi.. ? Hehe Cantik kan . Kebetulan aku pun memang suka warna kelabu kelbu nak ke hitam so dia macam attractive sangat . Hihi. Lagi satu , dekat blog kak arrien ni banyak GA tahu yang beliau join. So korang yang takde kerja memang boleh lah singgah blog kak arrien tengok GA mana yang tengah jalan join, sebab admin pun selalu join GA berdasarkan blog kak arrien. hehe . So kornag boleh lah eh . Kak Arrien pun pembuat blogskin , comel comel gitu. Tapi rasnaya templat yang kak arrien pakai sekarang denim kot, tah tapi macam blogskin pun ada . Huhuhu Tak tahulah . Header blog tu pun simple tapi menarik :D Huhu So tak tahu nak komen apa dah . Haha Memang DAEBAK ah kan. :P

so, ini cursor yang saya dah buat untuk akak :D


http://2.bp.blogspot.com/-R-7UMhlyrh0/UrZcW1_0rAI/AAAAAAAAA8w/13FcK1xx2mg/s1600/Cursor+Sponsor+Arrien.png


jadinya kak arrien . hehe nak ambil ambil lah , sebab akak punya blog pun cantik, cursor akak pun dah own made by akak, rasa malu pula. Huhu . LOL . Kay tu je kaybye :D

Pencarian Sponsor (TAMAT)


STICKY POST
ASSALAMUALAIKUM

*UPDATED * TAMAT

Maka dengan ini saya akan mula membuat pencarian sponsor untuk  first giveaway yang akan berlangsung bila bila masa sahaja .

Barang yang diterima :-
Barang Pos (Notebook, keychain, button badge etc.)
Blog Stuff ( Header, cursor, review blog , doodle etc.) *Beberapa orang yang terawal*
Topup ( RM2 , RM5 sahaja tidak perlu sehingga RM10)

Kelebihan menjadi sponsor:-
- Folowers Blog akan bertambah
- Trafik blog pun akan meningkat
- Likers page akan bertambah
- Followers di Twitter / Insta juga mungkin akan bertambah

Syarat Syarat:-
- Warganegara Malaysia
- Mempunyai samaada akaun {Twitter|Facebook|Blog|Instagram}
- Jujur dan amanah

Berminat ? Alhamdulillah , sekiranya barangan sudah penuh , saya akan updated. Dan sekiranya tiada sponsor, GA dibatalkan. Saya cuba hari lain. Jadi kepada siapa yang berminat PM saya di sini ...

> SINI <
TARGET : 21hb Dec 13( Pencarian Tamat )


Borang :-
  • Nama :
  • URL Blog :
  • Barang yang hendak disponsor :
  • Jumlah barang ( untuk berapa orang) :
  • Syarat : *Maksimum 2* 

Sponsor Awesome December Giveaway by Mazni (Miza)

Assalamualaikum ,

So semalam memang seharian tak onnline , dah malam baru buka FB . Dan nampak ada mesej rupanya mesej dari pemenang Awesome December Giveaway by Mazni . hehe . Tahniah pemenang . Soo ini pemenangnyaa.. saja nak review .



LINK BLOG BELIAU
Soo, dah tengok dah blog diaa ? Haa  , masuk masuk . alololo chomelnya blog dia. huhu , blog penuh dengan segala cerita . Tapi memang ohsem , baca cerita blog beliau insya'allah pahala pun dapat . Setiap entrinya banyak dengan pujian pujian ke-atas-NYA . Insya'allah . kan , soo . Barang yang ditaja oleh admin hanyalah cursor.. Yang review ni saja je . hehehe .

Soo ini cursor nya cik miza :)

Cursor pertama

http://1.bp.blogspot.com/-qlCDGAw5N8Q/UrJ8L7SHhxI/AAAAAAAAA8M/v0-9GQ-nQCI/s1600/cursor+sponsor.png


Cursor kedua dan yang dah dipuas hati. haaa


http://4.bp.blogspot.com/-lhCfpD0mmS8/UrJ8hhysZyI/AAAAAAAAA8U/NOKa6eVX1qQ/s1600/cursor+sponsor+chokie.png

Hehe , kepada pemenang , ambillah mana yang berkenan yaaa . Sekian tu je Assalamualaikum..

Real Giveaway by Arrien Amani

Assalamualaikum :)
CLICK BANNER TO JOIN!
Real Giveaway ini dianjurkan oleh Arrien Amani. Ini merupakan Giveaway pertama arrien amani. Seramai 58 peserta bertuah dicari untuk memenangi Real Giveaway ini. Pemilihan pemenang berdasarkan Top Refferal & Random. Jadi jom kita meriahkan Real Giveaway By Arrien Amani! Giveaway berlangsung dari 11/12/2013 - 11/1/2014.

The First Giveaway By Ken, Atiqah & Zack

[ CLICK BANNER UNTUK JOIN ]

First giveaway yang dianjurkan oleh Ken , Atiqah dan Zack yang menawarkan hadiah-hadiah menarik menanti anda. Kami mencari seramai 53 orang pemenang. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari meriahkan GA pertama kami ini. { senarai hadiah }

{ AKU PASTI MENANG }

Simple Segmen by IKA

http://i.imgur.com/02IAERY.gif



JAWAPAN BOLEH DIBERI DALAM BAHASA INGGERIS ATAUPUN BAHASA MELAYU


JUST IF...


1. If i woke up one morning and find myself had switched bodies with someone i know, i will gunakan kesempatan itu untuk kenakan orang

2. If i have to be an animal, i would choose to be burung because burung hidup bebas terbang diudara tanpa ada halangan *ceh dah macam lagu ella*

3. If i had only 24 hours to live, i will beribadat sahaja. Insya'Allah

4. If a classmate asked me for the answer to a question during an exam while the teacher was not looking, i will pastikan yang dia kawan baik atau tidak, kalau tak berapa ngam sorry ahh . :P

5. If the whole world were listening to me, i will say I am Muslim , and Im not a terrorist

6. If i am a rich person, i will tolong keluarga dulu, pastu beli apa yang saya kehendaki

7.  If i am an ice cream, i will choose vanilla flavor flavor because vanilla putih, nampak tu auwmm je.

8. If someone's underwear was showing, i will "menjatuhkan maruah"*dalam hati

9. If i can change one of the bad habits that i have, i would change the laziness

10. If i am a superhero, i would like to be super saiyaan

11. If a film director made a movie of my life, i would like to play as romeo

12. If were invited to have a tea with the queen of england, i would say "Can bring me jenifer lopez?"

13. If i were the president of the united states, the problem or concern would i work on first is masalah kemanusiaan 

14. If i had to describe myself using three words, it would be Lazy, Lazy, Lazy

15. If i could be anybody besides myself, i would be myself, because apa yang kita ada. Tu jelah rezeki kita, Terima ..




JOM JOIN. HADIAH MENARIK MENANTI ANDA.

Mega Giveaway by Mojatcerewet.com


ASSALAMUALAIKUM

Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Jom join Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com sejumlah RM255 Topup untuk dimenangi! Klik banner atau klik SINI untuk join !

Mega Topup GiveAway By Mojatcerewet.com dianjurkan oleh Mojat dan disponsor oleh Adam Faiz,Fatin Farhanah,Munirah Rahman,Aina roseberry,Ana Ahmad,Cik Amal,Kasih Lestari Abadi,Anis AMira,Izyanyancinnamon,Maisarah,Hawa Syazana dan coretanku inpirasiku !

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

Assalamualaikum


Hai Kak Lyssa , Kak Lyssa nak tahu blog kita dah berapa tahun ? Huhu . 

Blog kita dah 4 tahun , tapi 2 tahun tu tak aktif dan blog tersangat hodoh . Dua tahun lagi tuh baru pandai edit blog dan baru rajin ber-blogging,blogwalking,join segment or GA . Huhu . 

Blog kita lagi tu dari blog akak , tapi blog akak lagi FEMES dari kita . Congrats Kak :D
Anyway, saya pun ada pakai tuto dari akak . OhSEM~

Saya Tag ................................ Kak Deno , Kak Atiqah , dan Kak Safiena./ Saya tag kat CBOX mereka.

Malaysia Blogger's Giveaway

ASSALAMUALAIKUM , so harini cuti yang bagi aku rasa bOSAN BOSAN BOSAN. So Aku jumpa GA ni, dan ni hobi aku. hahaha . Tengok ? Ohsem kot. Hadiah lagi. memang tebraik ahh. Rugi tak join, mana tahu terselit dalam salah sorang pemenang, Haha , nampak tak kebatakan aku kat situ ? LOL. Lagi cantik kalau dpaat hadiah dari Pandora tu. Hmm Hmmm. Kay, syarat syaratnya seperti dibawah. jemput join. ( ceh dah macam aku owner GA ni) hahaha :P


Syarat-Syarat Penyertaan :


  1. Warganegara Malaysia dan beralamat di Malaysia sahaja .


  2. Mempunyai blog dan facebook .


  3. Follow blog , Instagram dan like Fanpage sponsor .


  4. Buat entry yang bertajuk " Malaysia Blogger's Giveaway "


  5. Copy code dibawah dan paste di ruangan HTML entry.


  6. Hantar url penyertaan hanya di comment entry ini sahaja. Lain lain tidak diterima.


  7. Tarikh tutup : 10 Disember 2013
  8. Syarat daripada sponsor :

    Like Fanpage 


















    Follow Instagram *abaikan jika tiada 

    Instagram Instagram Instagram Instagram  Instagram Instagram Instagram Instagram  Instagram Instagram

     Follow Blog 


    Share,click dan Like Di Facebook :


    1. Share page Stylez Store House di wall fb anda .





    2. MAMA Awards 2013

      Assalamualaikum dan Hai . Anyeong . Hikhok.

      So semalam 22Nov2013 . Telah barlangsungnya Anugerah MAMA , atau lebih dikenali sebagai MAMA AWARDS. Memang anugerah ni kPOP habis lah kan. HAHA . So kepada siapa yang tak tengok anugerah tu, boleh lah rujuk sini yaaa. yang penting, SNSD ada menang Even satu sahaja. Weehaa...

      Mnet Asian Music Awards.

      Best Solo Female Dance Award - CL

      Best Female Dance Award - SISTAR (1st award)

      Nissan Juke Best Music Video Award - GDragon (1st award)

      Best New Female Artist Award - Crayon Pop

      Best Male Artist Award - GDragon (2nd award)

      Song of the Year Award - Cho Young-Pil "Bounce"

      Best Dance Performance- Male Solo Award - GDragon for "Crooked"  (3rd award)

      Best Female Vocal Performance Award - Ailee

      Style in Music Award - SISTAR (2nd award)

      Next Generation Global Star Award - APink

      Worldwide Performer Award - INFINITE (1st award)

      International Favorite Artist Award - YLVIS


      Artist of the Year Award - GDragon (4th award)

      Best Male Dance Performance Award - SHINee

      Best Male Vocal Performance Award - Lee Seung Gi 

      Best Rap Performance Award - Dynamic Duo


      Best Band Performance Award -  Busker Busker

      Music Makes One Global Ambassador Award - Stevie Wonder 

      Best Male Group Award - INFINITE (2nd award)


      Best Female Group Award - SNSD

      Best Concert Performer Award - Lee Seung Chul

      Best Female Artist Award - Lee Hyori

      Album of the Year Award- EXO

      Kay Sekian, Sumber dari
       http://www.dkpopnews.net/2013/11/winners-from-2013-mnet-asian-music.html

      The Button Giveaway 2013

      ASSALAMUALAIKUM



      Ya Ya Ya . Give away yang bertemakan Button badge. haaaa . Tengok bawah tu. Haaa Cantik ritez ? Yee tittew pun nak jugak. HAHAHA . Seramai 30 orang pemenang dicari mana tahu kita terpilih.



      Soo Jom KLIK SINI

      kpop segment by farah

      ASSALAMUALAIKUM .



      Sorry saya tak pandai backlink. Huhu ..
      Kay nak join ? Kay boleh. hihi. Hadiah dia super duper best jugak. Boleh tahan . Comel comel je semua . HUHU
      Sini , klik SINI

      It's December Giveaway By Nabihah Ahmad

      Assalamualaikum
      http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2013/11/its-december-giveaway.html

      Jom Join ramai ramai. Hadiah best tahu.. Nak tahu lebih lanjut . 
      Klik SINI

      Nak Tahu hadiah dia pulak apa ? Haaa Sini..
      Ohsem Kedebaboom.
      PEACE

      First Giveaway By Atiqah Jaidin and Arrien Amani

      Assalamualaikum. lagi seklai Joined satu lagi GA . Buat pengetahuan semua, ni first GA yang di anjurkan oleh penganjur tahu. Jadi takkan anda nak lepaskan peluang... BAca Semua di bawah, dan klik banner untuk join :)

      CLICK BANNER UNTUK JOIN

      First giveaway yang dianjurkan oleh Atiqah Jaidin dan Arrien Amani yang menawarkan hadiah-hadiah menarik menanti anda. Kami mencari seramai 68 orang pemenang. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari meriahkan GA pertama kami ini. { senarai hadiah }

      "Kawaii Giveaway By Arina Azman"

      ASSALAMUALAIKUM
      So Harini Joined lagi satu GA. HAhaha . Seronok pulak lepas lepas exam ni nak join GA . Muahaha.

      KLIK PADA BANNER

      GRAND PRIZE FROM MY SHOP 
      ANYTHING KPOP STUFF UNDER RM 30 by AH K-SHop
      JOM JOIN ? :)

      So, semua syarat telah diikuti. Dan harapp...... DAPAT TERSENARAI DALAM PENERIMA HADIAH..

      HADIAH YANG DIIMPIKAN DARI SENARAI DI ATAS
      "Anything KPOP Stuff under RM30 by AH K-SHop"
      "EXO Sling Bag by Selling Kpop Stuff"

      Mini Giveaway #2 By Nabila Medan


      Assalamualaikum . Joinlah der GA ni. Syarat mudah je. Mana tahu boleh pula menang. Hikhik.


      CLICK BANNER!!

      #Duo Giveaway By Amirah Azman and Safiena

      Assalamualaikum,

      So, disebabkan harini adalah hari yang kami diberi cuti pelepasan sebab PMR. So Saya ingin menyatakan yang saya BOSAN. Soo, Saya ternampak GA ni dari blog kak Safiena. hihi. KlikKlikKlik,. Best . HAHA, Syarat pun tak banyak sangat. Sonang yo nak ikut. LOL. So, ini dia..


      Assalammualaikum dan salam sejahtera


      TEKAN BANNER SEKARANG !!

      #Duo
      Giveaway By Amirah Azman and Safiena ' Disponsor oleh 

      Tarikh Penting 
      • Mula Giveaway : 15 September 2013
      • Tamat Giveaway : 15 Oktober 2013 (Hari Raya Haji)
      • Pengumuman Pemenang : 19/20 Oktober 2013


        Jadi, kepada sponsor, semua syarat telah saya ikut. Dah follow, dah like , dah post juga. Hehehe . Jadi. .... Byebye. hikhik
        Ohh, Lupa. Dah klik link tu juga :D

      Segmen Reka & Menang Button Badge by Huda

      Assalamualaikum

      So hari ini, Takde kerja lagi, Ceh, takde kerja jadah.. Haha. Kerja actually banyak, dnegan PBS banyak tertunda. Tapi takpe, disebabkan Bosan harini, selak selak Giveaway. haaaa. Nampak 'Segmen Reka & Menang Button Badge by Huda' . Sumpah, rasa tertarik je ngan GA tuh. :D So click, memang best. tapi hadiah. Tak tahu, tapi rasanya Button Badge lah kot dah tengok tajuk pun tahu. hekhekhek. Soo, ini Banner GA ni. 


      LINK

      Dan, kak Huda, Saya taruhkan Button Badge, hasil rekaan Saya sendiri. Ni haaaa :D


      Jadi, kepada penganjur, saya dah turti semua syarat. :X :D Hehe. Sekian terima Kasih :D hihi, bestlah kak, GA macam ni, meningkatkan daya kreativti ..~ Lain kali buat lagi ye kak. Hihi.

      3000 SLE Supporters Giveaway


      Assalamualaikum.


      klik banner untuk join


      Senarai hadiah:
      Cash RM100 x 1, doodle ART button badge x 10, DuniaShida button badge x 3, perfume x 2, photo canvas (art kufi) x 3, photo canvas (typography canvas) x 3, Novel x 5, tudung bawal x 3, beauty tool x 1, bookmark limited edition x 15, pin ribbon x 2, topup RM10 x 8, topup RM5 x 5

      3000 SLE Supporters Giveaway dianjurkan oleh DayangDeno dan disponsor oleh DayangDeno, NazrinaHussin, DuniaShida, Canvas D'Arte, Hawadah, Mojat, DyshaSahhir, MamaDarwiish, AkuMira, Pinkizluv, NadiaDiana, Cahaya Jannah, AdamFaiz, AisyaLieza, Nasuha, GreenAmila, CikkMira

      Tamat 24 Oct 2013, 12malam

      JOM JOIN ! HADIAH BEST TUUUuHH

      T-SHIRT I ❤ BLOGGING GIVEAWAY!

      Assalamualaikum .. Satu lagi GA , disertai . Hikhik :)



      Klik Banner
      Bermula 16 September - 23 September 2013

      Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !

      Bismillahhirrahmannirrahim..

      ASSALAMUALAIKUM,
      HahaXD, harini aku selak selak blog orang , dan terjumpa satu Giveaway.. Macam menarik dan aku pun tertarik, maka dengan ini, aku menarik diri aku untuk join GA ni. hHAHA . Best best . Apa yang bestnya? Hehe. Ofcorse lahh , Syaratnya yang mudah, dan hadiah dia memang BEST :) Auwmmm :D Nak join jugak ? Pun boleh :D



      KLIK *maaflah, tak pandia backlink.

      Kay, syarat semua dah tertera disitu. Klik dan join okeh, tak salah pu mencuba :) Mana tahu anda salah seorang yang terpilih untuk memenangi satu hadiah dari situ XD.

      Hmm , tapi kan kak . Saya tak boleh follow kat Insta , sebab saya takde akaun Instagram . Hmm , tapi twitter dan blog semua saya dah follow , harap penganjur boleh terima penyertaan saya

      Sekian teirma kasih :D