Two weeks left

Assalamualaikum,saya sihat.Awak sihat ? hmm tak sihat? pergi makan ubat kay.TC.LOL . Yah ! It's 2 weeks left before first sem school start*eh betul ke English aku?* . Dan aku masih Boring , bosan dan macam macam lagi.

First :- Cuti ni memang bosan , sebab tak kemana . Bila aku bosan aku ke The Mall dan FYI , The Mall tu jarak dengan rumah aku lebih kurang 2KM je.Huhu.Tapi memang kitorang dah biasa hidup macam ni,bila cuti duduk rumah atleast kami masih ada makanan.Dan tahun lepas tidak dijangka,Kak Ikin(Kak sedara@sepupu)dan abang alam bagitahu nak bawa kitorang ke Port Dickson. Wuhuuuu ! Best. haha biasalah budak jakun tak pernah sampai Pantai XD
2012


Second:-Barang sekolah satu apa pun tak beli lagi,means baju hijau(PSS)kasut hitam.arrghh ! semua tak beli.Buku Teks dah dapat,tapi aku just usik tulis nama je , Aku tak balut langsung buku Teks , tengoklah kalau malam ni aku rajin aku balut.hehe(20.12.2012). XD

Fuyyo! cantiknya buku.ceh act. gambar ni aku ambil kat Google.heheXD
Third:- Sekolah nak start , dan aku tak sedia nak hadapi sekolah tahun depan.Cikgu Mazita , Nak pindah (dia lah cikgu PSS yang happening gila,susah nak cari cikgu spoting macam cikgu Mazita*mungkin ada tapi setakat ini aku jumpa Cikgu Mazita yang paling Happening).CIkgu Hairul pun sama(Tapi mungkin tak terasa sangat sebab cikgu hairul sesi pagi*dan mungkin kitorang cuma akan terasa bila tak dapat main Badminton dengan cikgu*). Dan aku akan rindukan suasana bersama Cikgu Mazita dan Cikgu Hairul.Of course,Budak senier(sesi petang) Form 2 juga, suasana bila diorang bising waktu rehat,dan waktu diorang kacau budak form 1. uuuuu*Mungkin budak form 2 ni aku tak terasa sangat*. hmmm , Kenapalah cikgu nak pindah .. Haih.hmm , dan paling seram PBS.Memang tak tenteram betul . AKu akan rindu cikgu aku act.

Tudung Ungu*cikgu Mazita*-stolen pic

Cikgu Hairul

Seriesly , tahun depan memang macam takde life . Dan 2 minggu sahaja lagi 2012 akan meninggalkan kita T.T banyak kenangan 2012 .

Hmm.kaybye , takde mood assalamualaikumm.

Tiada ulasan: