Tahun Baru,Azam Baru

Assalamualaikum , dengan rasa rendah diri aku bersyukur kerana aku masih lagi diberi peluang untuk hidup pada penghujung tahu 2012 ni.Alhamdulillah,aku dapat menikmati 2012 sehingga ke penghujungnya.Buat pengetahuan semua , Esok (1.1.13) kita telah masuk tahun masihi yang baru iaitu Dua Ribu Tiga Belas(2013).Walaupun kita sudah lama menyambut awal muharam(HIJRAH), tapi kali ini kita menyambut tahun baharu bagi(Masihi) iaitu perkiraan tahun sebelum Nabi kita , Nabi Muhammad S.A.W dan para sahabat berhijrah dari kota Mekah ke Kota Madinah.

Okay , jadi selamat tahun baru kepada semua manusia . Huhu XD


Hehe , Itu stolen pic , BIASANYA , bila dah awal tahun , mesti semua orang ada azam kan ? So, apa azam korang ? kay tak payah jawab kat sini , jawab dalam hati je XD.malas layan hehe . I got new AZAM for this year,kalau nak tahu pergi ke SINI untuk tahu azam aku.LOL , taknak tahu pun tak pe .Jadi korang dah baca kan entry aku yang tadi ? So,from that's entry you know yang aku akan kurangkan penggunaan KOMPUTER , so maybe aku akan jarang update blog ini,Tapi teruskanlah kesetiaan anda dengan blog ini , ecececeh .

Nikmatilah gambar bunga api ni . Huhu , cantik :) tapi bagi aku kalau nak lagi cantik bunga api tahun 2012 dekat cina,tengok gambar dibawah :-

Malaysia 

China 
See , cantikkan bunga api negara China.kaylah anyway , selamat menyambut Tahun baru , bukan cina . Tapi tahun baru.XD Ingat , jangan salah rai pergi pavilion bagai,sesatlah korang nanti . XD , Kalau aku rajin aku masukkan pendangan bunga api dari bukit rumah aku XD .

KayBye assalamualaikum . XD Selamat Tahun Baru .

Tiada ulasan: