Perempuan cari couple

Uyayaya ! Baca title post tu,HOT gila title tu kan? "Perempuan cari COUPLE" haaaaaa...Sekarang ni sedang berlaku fenomena ini.That's ahy aku kata HOT cerita ni.Memang tak tahu malu.hahaha.

Bila kita ceritakan benda ni kat perempuan , diorang akan kata "Alah,dulu Siti Khadijah yang pinang Nabi".Hey girls,please jangan libatkan Nabi kita dalam hal ini.DOSA ! Lagipun,Siti Khadijah dulu pinang Nabi sebab kejujuran Nabi.Sweet kan? itulah baru boleh dikatakan Sweet,bukan macam Korang sekarang minta couple dengan laki sebab diorang Handsome.habistu kesian lelaki yang tak handsome,diorang pun ada hati dan perasaan . LOL.Ngarut sudah.

Dan ada pepatah melayu mengatakan , Orang perempuan yang jenis macam sekarang ni ibarat "Perigi mencari timba".Ishh ! Malunya kalau macam tu.hahahaXD.

*stolen pic

Haaa , perasan tak maksud , timba tu gayung , perigi itu macam orang sekarang guna , baldi.Jadi bila kita nak mandi mestilah kita ambil gayung pergi dekat baldi bukannya ambil baldi pergi dekat gayung.Haha , series lawak.Cehh ..

Ingat , Couple tu HARAM takde istilah Couple dalam dunia . XD Ingat ! Ikatan yang sah adalah sebaik baik ikatan.Kalau CoUplE takpayah nak bangga lah konon , korang dah ada pasangan . XD


Sweet gitu . LOL .
Haha , Kaybye . Ngarut . maaf kalau ada tersinggungkan hati yang membaca.Segalanya yang buruk datangnya dari saya,dan segala yang Baik datangnya dari Allah..

Bernikah adalah sebaik baik ikatan.

Tiada ulasan: