It's OVER?

Seriesly , hari ini mesti budak Batch 1997 tension . Sebab result PMR keluar . muka korang aku tengok daha macam ni .
hehe , actually,korang rasa sedih sebab result korang agak menyedihkan . tapi bagi yang mendapat result yang memang Super Duper Awesome satu hari satu malam dok tengok slip keputusan.huhu , takpe , sabar jangan stress , sebab ini baru ujian permulaan bagi sekolah Menengah. SPM ada lagi . *korang mesti akan kata yang aku ni acah acah bagus je,tengoklah kau punya result nanti* takpe , sukahati koranglah nak kata apa . hehe aku just nasihat je . kay .Tapi ingat !adakah ianya sudah

jawapannya Belum lagi.Ramai orang yang tak berjaya waktu PMR , berjaya waktu SPM Jadi jangan mengalah. And angah ! semoga kau lebih berjaya dalam SPM akan datang ..

Kaybye , assalamualaikum .. :*

Tiada ulasan: