Dulu lain , sekarang lain

Hai ! assalamualaikum , dulu lain , sekarang lain . "Apa yang lain ?" haih ! Kome ni semua . tak nampak ke yop apa yang berbeza ? haih meh sini aku tunjuk ..

Header:-Dulu ................
Sekarang ....................


Haaa , Kay , dah tahu salah satunya ? Header yang dulu nampak seperti terlampau Seni (sangat) , haha , actually aku syaang header yang pertama ni , tapi ada orang suggest aku supaya tukar 
Haaa , nampak tak ? seorang hamba Allah dah hantar request pada aku dekat ask.fm aku Aizardz99 . tak tahu ke ask.fm tu untuk ditanya bukan untuk beri cadangan . LOL ! tapi takpe aku terima segala teguran dan aku taknak mengecewakan peminat , jadi aku tukarlah background blog aku dari stripes ke ke jeans ni . haaaa , bila aku dah tukar background , tengok tengok Header tu macam tak kena dengan background yang aku ubah .jadi itulah aku tukar header aku kepada header yang comel ni . aww . Catchy

Kan ? Comeil kan ? haha , kay aku tahu korang kata comel , jadi aku dah susah payah edit semua . korang pun support lah aku . LOL *Hebat snagat ke aku* WHAT EVER . Kay lah merapu . 



Tiada ulasan: