Bunga Api !

Yeay ! Alhamdulillah aku dapat merasa hari pertama tahun 2013.huhu . So,kan semalam aku dah kata dalam entri aku ,"Kalau aku rajin esok aku masukkan gambar".Okay means , harini aku rajin.Sooo,aku nak masukkan gambar .huhu XD , semua buka mata . Maybe bunga api tu korang tengok kecil.Tapi actually camera aku boleh zoom takat tu je.haha . Soo , tengok lah XD . Bunga api dataran :)

.......
.........
........

Suasana sebelum.









gambar dia lagi -.-



Cantik Gambar Ni XD



Paling Cantik -.-



Dan, gambar terakhir. hahahaXD ,.

Seee, Bunga apinya ? Simple je kan ? just bulat bulat bulat macam tu je.LAgi cantik kat AMerika. LOL , tak pelah , janji ada .Anyway , suasana gambar tu muram , coz rumah aku ni gelap waktu malam(ya,aku ambil gambar ni*act,abang dari bukit rumah aku) XD tak perlu keluar belanja bayar duit minyak pergi dataran . XD .. Bye , malas nak taip panjang panjang lagi .. -.-"

Assalamualaikum .. XD

Tiada ulasan: