Dah habis , Belum habis

Yeay ! Yeay ! dah habis . *Apa yang dah habis* . Actually , Exam betul betul dah habis , hehe . sebenarnya dah habis dua hari lepas , cuma tinggal budak form 2 je yang exam . *Untunglah budak form 1 happy* . kay ! Jawapan bagi statement itu : Tidak , Tak berapa nak happy , sebab apa ? nanti aku cerita . :P Keputusan setakat ni baru tahu dua je . *Kay Abaikan*
Yang belum habis tu , PBS ! aarggh ! tension . dah lah ada PBS , ada EXAM pula tu . kay takpe . semuanya dah selesai , sekarang yang belum selesai , PBS ! hoho ! banyak lagi Evidence yang aku tak habiskan . hermm . Insya'Allah sempat rasanya selesaikan benda benda tu . :3 Hmm , Kay Redha :3

MERDEKA bagi budak Form 2 , Form 3 , dan Form 4 . kenapa aku tak sebut Form 1 , Form 5 , Form 6 .
sebab , Form 1 ada lagi PBS , Form 5 & 6 ada SPM dan STPM (tak lama lagi menjelma)
Hasil Lukisan Aku sebelum Jawab Periksa :3
Kay , Bye , Assalamualaikum .

Tiada ulasan: