Cuti III(Musim Buah)

Huhuhu .*LOL masuk masuk rumah orang terus gelak , tak ke dikata gila* -,-" . Yes ! kali ni cuti musim buah , huhu . Alhamdulillah kat rumah ni sepohon atau berpohon pohon pokok rambutan ang durian . haha . Nak ? datang lah rumah . kalau korang tahu . :P

Ini gambar sebiji buah durian yang masih bergayut kat dahan pokok durian tu . HUHU !

Terliur :P

Haha , Ni pula gambar durian yang sebahagian dah dimakan . Bentuk hati kan Nice , Kebesaran TUHAN :)

Kay , sedap sebenarnya buah durian . huhu , walaupun buanya busuk tapi rasanya . *Menjilat jari .
BELUM CUBA BELUM TAHU , dah rasa PASTI MAHU . *LOL , macam aku sorang je yang pernah makan durian* . Aarghhh ! Ngarut ...

Kaybye , assalamualaikum .





Cuti 1 (apa pun tak jalan)

hey hey hey ! I'm here . hehe . kay LOL ! haha . Cuti ni .. hmm , biasalah , bila cuti , bosan , bila bosan cutilah tu . ahaha . *ngarut*

Kay , cuti kali ni biasa biasa je . hehe . tak menarik , tak bosan . Cerita pasal cuti , bila cuti ni ingatkan nak buat macam macam . TAPI ! Disebabkan diri yang terlalu sibuk mengalahkan Perdana Menteri (LAH SANGAT), satu pun aku tak dapat habiskan . Terutamanya , baca NOVEL ! Aaargh ! Tension .

*Novel ? ,, Euwwww* yes aku tahu tanggapan korang , bagi korang novel ni , Girls je yang baca . hmm , SEDIH .. haha . kay . Jangan fikir aku bukan bukan . haha . aku Lelaki dan bukan Pon . *MEREPEK*
Yes , novel , novel tu banyak lagi yang aku beli dan tak habis baca . wuuu T.T macam mana nak tahu ending cerita ..Kay . Semakin melalut aku dibuatnya . kay jumpa entri akan datang pula .

Take Care , bye , assalamualaikum .
XoxO 

Panggung

Kay . Alhamdulillah . aku masih lagi hidup di BUMI . Kay , malas nak taip panjang panjang . ni aku nak cerita terus . kay Panggung ? Yes Wayang . hoho , bukan wayang kulit but cinemas*kay abaikan*

Actually , semalam aku dengan abang aku pergi ke Time Square untuk tengok Filem Istanbul Aku DaTang"..Yelah , orang kata filem tu best. Kay . bila dah masuk masuk
.....
..........
.........
........

Grrr .panjang gila iklan . macam haremm .. nak dekat 15 minit iklan .. *berbuih mulut tunggu* . dah nak dekat start cerita . datang lah satu kumpulan ni yang duduk sebelah aku perempuan . Peghh *bukan nya apa * MULUT dia je bising . haishh . Kay , aku nak cerita pasal Istanbul Aku Datang bukan perempuan tu . huhu . kay back to the topic .

Cerita tu best . BUT ! cerita dia penuh dengan scene .. Romantik , Kelakar , and sedih . Haha .. yang buat aku geram dengan TOMOK , Grr ~~ Waktuu ...... (TENGOK SENDIRI , Mana boleh bagitahu) Aku rasa , kesian LISA . haha .

Banyak scene lawak , waktu LIsa , dengan Beto .  Overal , cerita dia RINGAN but nak kata sepenuhnya romantik tak lah . tapi okay . Full of suspense(ending cerita) . Nak tahu ending dia macam mana ? Tengok lah sendiri . hehe .

Anyway , JANGAN LUPA #PRAY FOR GAZA ..Kaybye , assalamualaikum ..

Dah habis , Belum habis

Yeay ! Yeay ! dah habis . *Apa yang dah habis* . Actually , Exam betul betul dah habis , hehe . sebenarnya dah habis dua hari lepas , cuma tinggal budak form 2 je yang exam . *Untunglah budak form 1 happy* . kay ! Jawapan bagi statement itu : Tidak , Tak berapa nak happy , sebab apa ? nanti aku cerita . :P Keputusan setakat ni baru tahu dua je . *Kay Abaikan*
Yang belum habis tu , PBS ! aarggh ! tension . dah lah ada PBS , ada EXAM pula tu . kay takpe . semuanya dah selesai , sekarang yang belum selesai , PBS ! hoho ! banyak lagi Evidence yang aku tak habiskan . hermm . Insya'Allah sempat rasanya selesaikan benda benda tu . :3 Hmm , Kay Redha :3

MERDEKA bagi budak Form 2 , Form 3 , dan Form 4 . kenapa aku tak sebut Form 1 , Form 5 , Form 6 .
sebab , Form 1 ada lagi PBS , Form 5 & 6 ada SPM dan STPM (tak lama lagi menjelma)
Hasil Lukisan Aku sebelum Jawab Periksa :3
Kay , Bye , Assalamualaikum .