Raya Haji !

Rasanya belum terlambat untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya AidilAdha , buat semua umat ISLAM di Malaysia , mahupun dunia :P

Okay , kita terus ke tajuk kita harini . huhu , walaupun dah lambat aku tetap nak post tentang Raya Haji , soo aku pun ambil harini , untuk bercerita dekat blog aku yang dah seAbad aku tinggalkan :3

hewhew . Seperti biasa , bila raya , orang mesti buat rendang blablabla dan pelbagai lagi juadah buat hari Raya nanti . kay malas nak cerita panjang . Aku tunjuk lah juadah yang terhidang kat atas meja dapur rumah aku waktu hari Raya hari itu :q .




Hoho ! TAPI ! Disebabkan dah dua hari berlalu , maka , semua juadah ini , sudah di makan oleh kami . WakakaXD ! Rendang , Lemang , Nasi Impit(Pengganti Ketupat yang tak sempat Di Anyam) dan Serunding Daging .

kay lah . cukuplah ni aku merepek dah sampai terliur aku tengok rendang tu  . haha .
kay bye , Assalamualaikum .. XD 

EXAM Habis ?


"EXAM habis ? " kenapa ada tanda soal ? . rileks dulu. belum tiba masanya . haha . *berehat sebentar bersama kitkat*. kay series . LOL !

Sebab apa aku letak tanda soal(?). kay . Actually , Exam tak habis lagi , jadi tulah aku letak tanda soal maksudnya , macam tertanya tanya betul ke EXAM dah habis ? .
kay ? tak paham ? abaikan :P haha . *kesat air mata*

Jyeah ! haha , harini hari terakhir kita semua sekolah kan , sebelum kita semua sambut Raya Haji . haha , maka dengan ini , EXAM akhir tahun akan ditunda lagi dua sabjek Isnin depan . hoho .

Cerita pasal Exam , Aarghh ! malas nak fikir benda yang lepas . haha . berserah . je . kay .

Eh , eh . jangan lupa . esok puasa , bukan Wajib . tapi , SUNAT(hari arafah) kay :)
bye . assalamualaikum..

"Peperangan Bermula ! "

Assalamualaikum , huhuhu . rindu blog ni , dah seabad aku tinggalkan blog ni. *ambil tisu , kesat pipi yang tiada air mata* . LOL !

"the world now was in fear!*betul ke grammar aku ?* aarghh ! whatever ? do I care ? buat pengetahuan semua , korang semua mesti sekolah kan ? kalau sekolah mesti ada periksa kan ? haaa , yang tang periksa tu yang aku kata Peperangan tu . Whoahh ! Ohsem gila exam kali ni . haha .

Alhamdulillah , setakat harini soalan periksa tidaklah begitu memecahkan kepala . Hip Hip Hooray !

Kertas BM tadi , masyaallah , antara tiga kertas tadi , kertas BM lah yang paling susah . ayat pelik pelik . haha . Yang lagi OHSEM aku tak usik pun buku BM *kay rasanya tak perlu bangga* hoho . Kay aku berserah je pada takdir *buat muka redha*

Lepas rehat , kertas Geografi . Hoho , Geografi punya sabjek lah yang pada haritu aku rasa susah . then rupanya , kertas Geo kali ni lagi senang dari BM . haha , kay aku kira kira kertas geo punya soalan yang aku tak konfiden adalah dalam 10-15 . haha*kay redha sekali lagi*.

Dan akhir sekali tadi , paper BI . hoho , Yess , itulah sabjek yang paling susah , dan sabjek yang paling memusuhi aku . tak BI .. Sains . dua dua lebih kurang je . haha . Tapi ! Alhamdulillah , kali ni kertas BI tidklah sesusah yang macam sebelum sebelum ni . hehe . Kay Redha ..

kay takpe . Past Is Past! so aku taknak fikir benda tu lagi . Aku nak fokus dekat sabjek yang akan aku hadapi esok . MATH (SERAM!), SEJARAH (NGERI!) , SIVIK(ohh ! LEGA SIKIT) . hoho . kay , minta semua doakan aku yeah :3 haha . kay , sebelum aku bertambah mengarut baik aku tamatkan bicara aku hari ini di sini sahaja . kay , Assalmualaikum .. :3

Baru ?


Eh , eh , apa yang baru ? takkanlah korang tak perasan yang blog ni dah betukar skin , dan sebagainya .


"Bagi membuka tirai blog ini , saya Zulaizat Bin Azmi selaku OWNER blog ini , ingin merasmikan blog free yang di beri nama "..........."(cari sendiri title blog*)"


Wohooo ! yippi , setelah tamatnya majlis perasmian itu tadi , maka dengan blog ni akan mula dikemaskini dari masa ke semasa , kay bye :*